Nu mai sta de vb cu el, nu e treaba ta daca e cu alta sau nu e... evita orice este legat de el, si scoate-ti din cap ca esti indragostita de 'unu' care nu da doi bani pe tine, acum fiind cu alta, aceste specimene de indivizi nu trebuie bagate in seama, indiferent ce bine arata pe dinafara, pe dinauntru sunt goi, eventual niste putregaiuri, gunoaie ale societatii
Cea mai buna cale de a uita pe cineva e de a te indragosti de altcineva. Cam nimic altceva nu merge. Incearca sa gasesti pe cineva care sa te faca sa zambesti si o sa-l uiti...Nu va fi foarte usor de realizat acest lucru daca ai inima franta dar depinde de norocul tau
Incearca sa uiti si gandeste-te ca viata merge mai departe orice ar fi.La fel mi s-a intamplat si mie dar dupa multe certuri si impacari ultima dat cand ne am despartit a fost din vina lui si mi am dat seama ca nu merita si nu mi a mai pasat de el.am inceput sa imi dau seama de tot acum ca nu mai tineam la el incepeam sa vad totate greselele pe care le facuse fata de mine si cat de orbita de dragoste fusesem ca il iertasem si incearca sa fi fericta si nu ii da inpresia ca esti slaba nu merita daca te vede slaba poate profita de tine fi puternica si arata-i ca cu sau fara el tu mergi inainte si esti fericita sper ca te am ajutat.bafta