| NutzaLenutza1 a întrebat:

Cum sa ii atrag atentia unui baiat de care-mi place dar care ma cam evita? Raspunsuri normale va rog.Dau funda

Răspuns Câştigător
| Andryutza12 a răspuns:

Ii spui ca dragut! big grin

7 răspunsuri:
| RalucaAndra a răspuns:

Il ignori. Simplu. Sau, incerci sa gasesti ceva comun lui, sa aveti acelasi grup de prieteni etc. Poate merge asa thinking Incearca sa te interesezi a ceea ce ii place, si sa pari si tu putin interesata laughing poate nu te cunoaste, si nu stie cum esti de fapt. Daca o sa stai in preajma lui mai mult, isi va da seama. Totusi, nu trebuie sa arati ca esti moarta dupa el, si ca ai face orice pentru a fii cu el, baietilor nu prea le place asta, trebuie sa te lasi mai greu. Incearca sa pari putin dezinteresata, dar nu prea mult, pentru a nu-i da impresia ca nu il placi. Sper sa te fi ajutat :*

| lpavel a răspuns:

Daca te evita, atunci stie ca-l placi dar nu vrea sa se combine cu tine!
Daca nu renunti la el in ciuda faptului ca te evita si faci mereu tot posibilul sa fi in preajma lui, sa fi draguta, amabila, mai devreme sau mai tarziu isi va schimba parerea, intrebarea e cat timp crezi ca poti,, fugi'' dupa el iar el sa nu te bage in seama? La unii dureaza luni de zile la altii ani pana se gandesc : Hai sa vad ce poate si asta! Pentru ca asa va gandi de vreme ce nu vrea sa se combine cu tine... si atunci totul va depinde de tine daca relatia va merge sau nu!
Deci c-am asta-i situatia, mult succes orice ai alege!

| mona a răspuns:

Te evita si asta inseamna ca orice o sa faci nu o sa-i atragi atentia, nu e interesat de tine

| Axys a răspuns:

Pai el simte ca tu ai ceva cu el happy si de asta te evita happy incerca sal saluti ziid e zii tongue. cum il vezi tongue. ca baiatul se simte de ce nu il lasis a o faca el primlhee hee. ar fi bine serios si nu inteleg fetele astea nu ma refer la tine dc sa cucereasca ele un baiat de ce nu-s e lasa ele greu cucerite;( s-a cam demodat moda ca baieti sa o faca ei primi nasol imi cer scuze tongue... meamz is parerea si n-am ziso cu rautate sa stii sad

| Axys a răspuns (pentru mona):

foarte corect bine spus happy!

| NutzaLenutza1 explică (pentru RalucaAndra):

Avem foarte multe lucruri in comun

| Andryutza12 a răspuns:

sa nul mai enervezi