Buna!
Se comporta asa pentru ca nu idi doreste o relatie serioasa,te minte.
E greu de suportat,dar asta e adevarul.
Faptul ca nu face niciun efort sa va vedeti,iar dovedeste ca nu-i pasa de tine.
Stie ca orice ti-ar face tu l-ai ierta, pentru ca il iubesti.
Nu trebuia sa te rogi de el sa ramana langa tine, chiar daca ti se sfasaia sufletul. N-ai facut decat sa te umilesti si sa-i dovedesti ca esti moarta dupa el. Si de asta si-a luat nasul la purtare, si se comporta cum vrea.
Atata timp cat el nu are de gand sa vina la tine sa va vedeti, tu de ce te-ai duce?
Risti ca nici macar sa n-apara la intalnire.
Cand iti mai spune ca ai termen de 5 zile sa apari la el,ii spui foarte clar ca daca te iubea,nu ar fi facut astfel de ''propuneri'' si-ar fi venit si el la tine.
Iti inchide telefonul in nas,nu te mai alinta,semne ca nu are chef de tine,e plictisit. Are orice altceva mai bun de facut decat sa vorbeasca cu tine.
Ceea ce iti spune el sunt doar vorbe. increde-te in fapte nu in vorbe.
Dar de unde fapte? Ca el nu face nimic.
De acum incolo trebuie sa schimbati foaia.
El il poate inchide telefonul in nas o data,tu poti de doua ori.
El nu poate veni la tine,nici tu nu te poti duce la el.
Arata-i ca fata din care facea ce-si dorea nu mai exista. Ca fata topita dupa el acum stie sa se respecte.
Profita de iubirea ta, de tine!
Nu-l mai lasa!
Poarta-te indiferenta!
Si stii de ce? Pentru ca daca te iubeste va aparea imediat la tine, sa vada ce nu mai merge.
Se va intreba unde a adisparut fata dulce, care-l iubea neincetat!
Fi rece cu el!
Nu merge la el la tara!
Nu-i mai dovedi ca te raneste ceea ce face!
Nu-l mai cauta!
Lasa-l sa-ti simta lipsa!
Stiu ca e greu si ti se sfasaie sufletu. Stiu ca iti cer imposibilul dar trebuie.
E spre binele tau.
Crede-ma ca functioneaza. Asta doar daca te iubeste.
Succes!
Si nu te mai amara pentru un tip d-asta care nu merita.
Esti inca mica, pe viitor o sa vezi altfel lucrurile!
Multumesc. Credeam ca lui ii pasa de mine, ca ma iubeste dar cu fiecare minut imi demonstreaza de fapt altceva. Sunt prea sensibila ca sa fiu puternica. Sti cum sunt eu? sunt puternica candvine vorba de altii, nu imi pasa ce se spune despre mine atata timp cat eu stiu ca nu sunt asa. Dar ce spune el ma doare, si pun la suflet repede. si nu stiu ce sa mai fac. Meriti funda:*multumesc.
E normal.
Te doare pentru ca el nu e ''restul'' lumii. El e lumea ta.
Si te raneste orice mic lucru, chiar si acela de a nu iti raspunde la un mesaj, sau de a-ti vorbi altfel decat o facea.
Lucruri mici dar care conteaza!
Nu ti-am raspuns pentru funda. Ci sa te ajut!
Nu raspund nimanui pentru funda, desi recunosc ca ma bucur cand o primesc. Primind-o consider ca am aajutat persoana respectiva.
Te pup, draga mea!