Hey! Stiu situatia de genu... oribil in fine deci eu nu cred ca va mai fi supy daca simte ceva pentru tine daca tot e supy inseamna ca isi bate joc... sper sa nu oricum succes cu baiatu
Heii.
Paii incearca sa ii explici totusi nu cred ca de la o relatie pentru 2 apeluri va`tii certat.Suna`l si daca nu iti raspunde lasa-i un mesaj in care sa spui ce ai pe suflet si spune-i ca erai intr-o stare proaste pentru ca...Sunt sigura ca va intelege.Zii ca iti pare foarte rau si ca il iubesti mult. Explica`ii tot ce ai pe suflet si zii povestea asta ca ai fost nervoasa[blahh blahh blahh blahh].Sau incearca sa iti fixezii o zi in care sa poti sa iesii mult tiimp afara.Cheama`l pe el si explica`i.Nu cred ca ii batut in cap sa nu inteleaga nimic.
Succes!:*
Buna draga! Eu cred ca daca e si in continuare suparat pe tine atunci trebuie sa ii explici ca esti o fire care se enerveaza repede si de-aia iai inchis telefonul in nas de doua ori, iar daca nu intelege atuncea spune-i ca il iubesti si nu vrei sa il pierzi. Sper ca te-am ajutat.Mult succes! Funda?:*
Poi explica-i ca s a purtat urat cu tine...si este normal sa se supere o persoana cand cineva ii inchide telefonul in fata Dar sa ii ceri scuze si ai putea sa ii zici ca si tu te-ai supara daca el ar face asa Crede-ma si eu am patit, m-am supi dar mi-a trecut! Succes fundita?
Paii ii zici asa.hai doar ma stii.recunosc am gresit bla bla bla... ii explici de ce ai facut-o si apoi ii zici ca asa e firea ta daca vrea bine daca nu nu:*
Pai spune.i ca trebuia sa.ti fci temele sau ca ai avut treaba...sau ca te.a enervat cineva si erai foarte nervoasa... fundita?