Mda, cam tarziu sa raspund acum, dar am vazut foarte multe comentarii urate... Nu se poate uita persoana iubita, iar dragostea nu are varsta, poti sa te indragostesti la orice varsta .
Daca chiar esti indragostita la 11 ani, eu te cred Eu am patit-o la 10 ani Si inca de atunci iubesc acea persoana din toata inima, din ce in ce mai mult in fiecare moment
La 15 ani e normal sa isi bata joc de tine, ai doar 11 ani. Normal ca si-a batut joc de tine cand a zis ca o sa te astepte. Dar tu ai zis ca il iubesti, corect? Atunci nu renunta la el Dupa ce mai cresti, si o sa iti dedici toata dragostea pentru el, o sa vada ca tu chiar il iubesti, si nu renunti la el (Dar nu incerca sa pari chiar foarte obsedata) si atunci si el se va indragosti de tine Am patit aproape la fel
Iti urez sarbatori fericite, pentru ca iti raspund la intrebare pe 19 decembrie Si mult succes cu el . Nu uita: In drumul spre el, nu conteaza ca vei cadea de 1000 de ori, conteaza ca te vei ridica de 1001 de ori, pentru ca tii la el, si nu te vei lasa pana nu va fi al tau
Daca el si-a gasit alta iubita, tu incearca si-l uita. Daca nu, gaseste-ti si tu un iubit de varsta ta.
Scuza-ma dar eu cred ca e o idee naiva sa crezi in ceea ca el o sa te astepte.incearca sa intelegi ca trebuie sa-l uiti si cu timpul vei intelege ca chiar este ceva naiv, daca sunt de 7 luni impreuna cred ca e ceva serios si ar fi bine sa-ti gasesti si tu un prieten de virsta ta
Eu zic sa-l uiti si sa te apuci sa-ti continui studiile si sa termini clasele 5-8 cu o medie destul de buna. O sa vezi ca te-am sfatuit bine. Peste 5-6 ani tu vei fi in stare sa intelegi fenomenele cuantice, iar acelui 'baiat cu 4 ani mai mare decat tine" nu-i va ramane decat dorinta de a avea cat mai multe fete.
Este timp pentru toate
WTF! Tu de la 9 ani juma esti indragostita la varsta aia inca trebuie sa te mai joci cu papusile... tot mai tare se prosteste lumea asta...
La 11 iti arde de baieti de 15 exista o bariera intre relatiile sociale sa zicem asa nu e chiar asa usor ca la 15 sa fi cu una de 11...il iubesti dar nu e bine daca e fericit lasa-l... uita-l
Nu e prea buna joaca cu papusile... daca ele tot imbraca papusa dezbraca papusa cand o sa fie mare ce o sa faca?
Lasa ca pana la 15 ani, te mai indragostesti de vreo 20 de ori Prima oara m-am "indragostit" la gradinita, de un baietel care mi-a salvat ursuletul de plus din ghearele unor copii rai. M-a tinut cam o zi.
Ce mai stai atita si il astepti? uita-l ..stiu ca e nu e simplu, chiar e foarte greu, dar trebuie sa-l uiti atita timp cit el deja are iubita de 7 luni sunt impreuna logic ca nu te asteapta cum ti-a promis de fapt.
Pai... eu am tot 11 ani si nu cred ca ar fi prea de incredere sa crezi in vorbele lui asa sunt "baietii mai mari" nu o sa fie niciodata cu tine el vrea iubita de ani lui, vrea si alte chestii nu le spun dar parerea mea ar fi sa-ti gasesti un iubit de la tine din clasa si o sa vezi ca cine se poarta rau cu tine dar cateodata te ajuta la diferite chestii te asigur ca te iubeste/place