| donutcenter a întrebat:

Hei TPU eu si prietenul meu am facut sex noaptea trecuta ( am 17 ani) credeti ca exista vreun pericol ( nu ma refer sa raman gravida ca am folosit prezervativ dar boli sau altceva FUNDA pup

4 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

In primul rand, doar pentru ca ai folosit prezervativ nu inseamna neaparat ca esti lipsita pe deplin de riscul de a ramane insarcinata. O fi prezervativul una dintre cele mai eficiente metode de contraceptie, insa chiar si folosit 100% corect si fiind intr-o stare perfecta, tot exista riscul de 0.02% ( sau 0.2%) de a ramane insarcinata. Riscul e mic insa EXISTENT.
Cat despre boli, DA, e posibil. Depinde de starea de sanatate a partenerului si de mediul unde a avut loc actul sexual.
Vacanta placuta!

| Valenttina a răspuns:

Buna! Nu exista niciun pericol sa ramai gravida mai ales daca ai folosit o modalitate de protectie.Insa cand vine vorba despre boli, e bine sa te asiguri.Acum ca tot ai facut-o stai linistita ca nu e nimic, asta nu inseamna ca te-ai contaminat cu o boala.Iti spun ca pe viitor pentru a nu-ti mai face atatea griji faceti-va analizele de sange aman2. Acolo se vede cel mai bine, si in cazul in care unul dintre voi are o boala se poate trata! Numai bine.

| Carmen100 a răspuns:

Daca ai folosit prezervativ nu exista risc sa iei vreo boala

Răspuns utilizator avertizat