| Alesia25 a întrebat:

Hei, TPU!
Eu si prietenul meu facem 3 luni pe 25 august. Il stiu un tip foarte atent si el sigur imi va lua ceva dragut. ma gandesc sa-i fac si eu un cadou, insa nu stiu ce. Ma gandeam sa-i iau un caiet cu foi albe, mai groase si sa pun in el poze cu noi, iar la fiecare poza sa scriu cate ceva, pe foaia de langa. Si sa fac in asa fel incat sa para un album in care sa fie reliefata povestea noastra. Insa asta abia cand vom face 6 luni. pareri?!; 3;-D

2 răspunsuri:
| 28199511 a răspuns:

Imi place ideea ta si e potrivita pentru 6 luni. Acum pentru 3 luni ai putea de exemplu sa cumperi un lampion si in seara respectiva sa iesiti undeva, scrieti pe el tot ceea ce doriti sa se intample in viitor si da-ti frau liber viselor si dorintelor.

La 3 luni nu cred ca trebuie sa faci un cadou foarte mare si costisitor. ceva micut, dragut, simpatic si semnificativ ar face totul mai romantic si mai frumos aratandu-i afectiunea ta. happy

| Alesia25 explică (pentru 28199511):

Mi se pare foarte draguta ideea cu lampionul si mai ales sa scriem si pe el cum am vrea sa decurga viitorul. Mersi mult! kiss