Impaca-te cu el daca il iubesti si el inca te iubeste, dar nu il lasa sa profite de tine!
Este clar ca voi încă va iubiți și aveți sentimente unul pentru celalat.Eu cred ca ar trebui ca fiecare sa renunțe cat mai repede la relația actuala pentru ca amândoi ii veți rănii pe cei care sunt acum cu voi.Nu știu de ce v-ați despărțit dar rămâne o vorba : dacă 2 persoane pot rămâne prieteni după o despărțire, sunt 2 motive 1.Fie nu s-au iubit niciodată, fie încă se iubesc. Eu zic ca dacă nu ați putut renunța unul la celalalt după despărțire; este clar ca încă sunt sentimente aparent din ambele părți. Eu zic sa nu mai pierdeți timpul, sa ai o discuție sincera cu el despre ceea ce simți și nu în ultimul rand cu cel cu care ești acum și pe care te minți ca îl iubești.
Sa va despartiti de parteneri si sa mai incercati o data sa fiti impreuna, poate perioada asta v-a ajutat de fapt sa va dati seama ca va e mai bine unul cu celalat. Eventual ar fi o idee buna sa discutati ce nu v-a convenit unul la celalt de ati ajuns sa va despartiti.
Este clar ca ceva inca nu este rezolvat in relatia voastra.
Inca exista senimente din ambele parti, intre voi exista un fel de rutina si de atractie in acelasi timp, dar cel mai probabil va cunoasteti atat de bine incat o relatie intre voi doi va va limita, ati avea prea multe limitari prea multe asteptari de la celalt astfel incat e aproape inevitabila existenta unor certuri.
Voi ori trebuie sa rupeti aceasta relatie si sa mergeti mai departe, sau sa fiti din nou impreuna si sa incercati sa faceti cate un compromis pentru celalt cand este necesar.
Alta cale de durata intre voi nu exista, doar va amagiti si mai raspanditi si putina suferinta in "partenerii".
Multumesc frumos pentru sfat. el a recunoscut ca inca ma place si ca vrea tot ce e mai bun...
Woow,ce oameni.Deci nu ma judeca, dar cum naiba sa faci s** cand ai pe altcineva? Atunci de ce v-ati mai despartit? Cand ai relatii intime cu cineva nu sunteti doar amici.E o prostie. Ceea ce simti tu e doar atractie.Nu faci s** cand iubesti din toata inima ci pentru inmultire.N-am inteles care e satisfactia unei femei sa ii fie bagat penisul unui barbat in vagin si chestiile cum ar fi ejaculatul, e ceva pur si simplu scarbos si lipsit de logica iubirii dupa mai zici ca e iubire si se mai gasesc si niste prosti sa zica ca trebuie sa fiti impreuna si ca tineti unul la altul. Uite ce sa faci.Desparte-te de prostul ala pe care l-ai inselat cu atata usurinta si impaca-te cu fostul.Imperechere placuta!