| SportBoy a întrebat:

Hei,TPU! Help me! Va rog frumos sa ma ajutati.Deci,sa incep:
Un baiat de la mine din clasa,ma enerveaza! Chiar nu mai pot sa il suport! El cere doar de la mine temele cand n-a fost atent sau cand a lipsit de la scoala! Si ma forteaza sa merg cu el acasa! Eu tot timpul ii spun ca nu vreau sa merg cu el dar el imi spune "Ba mergi!"! El are ceva cu mine,el tot ia creta si scrie peste tot 'V+A'(V sunt eu iar A e o prietena),imi face glume proaste,imi zice ca la ziua mea va fi 'Copilasi,dragalasi!' ceea ce nu-i adevarat,imi tot fura lucruri,imi ascunde geaca si ia ambalajul de la paiele care au venit impreuna cu lapte, corn,sufla in ele,se aude ca un fluierat si spune "El a fluierat!" si de fapt el face asta si spune ca el este mai destept decat mine ceea ce nu-i adevarat(anul trecut, in clasa a v-a eu am avut media generala 9, 35 iar el 8, 19!)Deci chiar nu mai stiu ce sa fac! Eu i-am spus dirigintei,a luat masuri si tot asa se intampla! Deci va rog sa ma ajutati ca nu il mai pot suporta!
Si in continuare,vreau sa va mai zic,ca eu de fapt am probleme cu inca un baiat(de data asta nu este vorba despre bataie de joc)
Deci eu trebuie sa ma duc cu el dupa pachete si eu ma duc.Dar dupa ce iesim pe usa,el incepe sa tipe la mine sa merg mai repede(nu sunt un bun alergator)iar cand ajungem in clasa incep sa impart laptele,si el iar incepe sa tipe "Hai mai repede!", iar dupa ce am terminat de impartit, el ma pune doar pe mine sa arunc cutia de la lapte(doar pe mine!).
Deci va rog sa ma ajutati cu amandoi baietii! Va rog! Multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| SportBoy explică:

Mentionez ca A nu e iubita mea, suntem doar prieteni!

| Sidiuu a răspuns:

Spune-i cateva 'cuvinte frumoase' si f*tei un croseu de dreapta peste mutra lui.

| SportBoy explică (pentru Sidiuu):

Nu ti-e rusine sa vorbesti asa?!?!?

| Sidiuu a răspuns (pentru SportBoy):

Fara bataie sau injuraturi nu rezolvi nimic. In cel mai rau caz, du-te si spune-i dirigintei.

| SportBoy explică (pentru Sidiuu):

Tu n-ai observat in intrebare ca am scris ca i-am zis dirigentei? Si apropo, cu bataie sau injuraturi, nu rezolvi nimic!

| mona a răspuns:

Pune si tu punctul pe,, i,, si fii mai tare asa incat sa preiei tu conducerea si normal ca daca te vede un papa-lapte care executa tot ce i se zice, lucrurile astea nu se vor sfarsi niciodata

| Bratu_Ionut_1999 a răspuns:

Am avut si eu problema asta acum 2 ani dar s-au ales cu ochi vineti...iti dau un sfat apucate de munca fate mare si rupele gura ca nu se merita sa fi bun in ziua de azi