| Afsdghvcs a întrebat:

Hei TPU, imi puteti face un program normal in timpul saptamainii, adica nu stiu, in timpul scolii cand sa invat, la ce ora sa ma culc, la ce ora sa ma trezesc etc.Eu incept orele dupa amiaza, luni la ora 12, marti la ora 10:30, miercuri la ora 11, joi la ora 12 si vineri la ora 12 si in fiecare zi am cate 6 ore, mai putin marti am mai multe cu tot cu pregatirea la mate fiindca sunt clasa a 8 a sad, deci ajung acasa pe la 4, 5 nu tot timpul, fac toate orele si vreau sa stiu dupa ce ajung de la scoala ce sa fac, cand sa scriu, cand sa invat, la cat sa ma culc cat sa ma simt odihnit, fiindca nu ma simt odihnit de loc, nu dorm foarte mult, dar cand vine vorba de invatat eu nu invat foarte mult, invat cat sa am habar. Sunt un copil de media 6-7-8 la romana si 5-6 la mate iar la celelalte materii de 7, 8, 9 ma rog noi avem profesori destul de misto si intelegatori doar unii sunt mai,-))) v-am spus ca sa nu imi spuneti sa invat cate 4 ore, vreau sa am destul timp liber, sper ca o sa ma ajutati, va rog!

Răspuns Câştigător
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ca sa te simti odihnit trebuie sa dormi 8 ore si sa stai cat mai putin cu ochii in ecrane. Poti sa vii de la scoala, sa mananci, sa stai o ora, sa-ti faci temele in 2 ore si apoi sa te joci/relaxezi.

1 răspuns:
| Afsdghvcs explică (pentru supadeceapa):

Multumesc happy sper sa pot urma sfatul