Faci de toate + latina (la care dai si teza din cate stiu).iar din clasa a 11-a nu mai faci mate, fizica, chimie si dai BAC la romana si istorie obligatoriu; la alegere dintre:logica, psihologie, sociologie si geografie si competente la engleza.
Eu sunt pe clasa a 10-a, la filologie. Anul trecut aveam 4 ore de romana+ C.d.s. romana, 2 ore de istorie, 2 ore de geografie, 4 ore de franceza, 3 de engleza, 2 de fizica, 1 de chimie, 2 de matematica, 1 de logica, 1 muzica desen 1 sport etc. de baza romana istorie franceza engleza si geografie!
Pai stiu doar ca nu se face mate de pe a10a sau a 11a si nu dai bac din mate.Si red ca biologie nu se mai face de pe a10.
Pe clasele a 11-a si a 12-a apare materia "stiinte". Va fi o ora pe saptamana, si in acea ora intra biologia chimia fizica matematia, deci nu le mai faci Greu nu e, trebuie sa inveti la istorie si romana sa fi sigur ca esti printre primii. Matematica am facut cu o profa foarte " rea ", incepea notarea de la 8-9, si teza pe clasa a 9-a dai la romana franceza istorie/geografie si latina si pe a 10-a idem..parerea mea e ca daca nu iti place sa scrii mult, si iti place sa citesti [sau nu iti place matematica] e profilul perfect!