| RadXx a întrebat:

Hei TPU...in aceasta zii as vrea sa vorbim despre un subiect pe care pe mine ma sacaie foarte mult anume:Karma(reincarnarea intr-un alt corp)cine crede in asa ceva? eu unul da, cred si eu unul nu as vrea sa fiu altul de cum sunt acum alta persoana sau altceva...a inceput sa ma intereseze foarte mult aceasta lege a reincarnarii si foarte multi spun ca este reala si cred ca asa si este.Ma intreb daca exista o modalitate ca acum in prezent sa ne amintim ce am fost intr-o viata anterioara dar exista o modalitate de a afla ce vom fii intro alta viata? astept raspunsuri

Răspuns Câştigător
| 7QA3 a răspuns:

Karma nu inseamna reincarnarea intr-un alt corp. Karma este un principiu spiritual conform caruia orice actiune are consecinte de aceeasi natura asupra celui ce a actionat.
Reincarnarea e cu totul altceva. merge pe principiul ca omul poate atinge stadiul de fiinta perfecta. Ceea ce nu reuseste sa invete intr-o viata, va invata in alta, prin obligatie. Va fi pus in situatiile in care exact ceea ce-i lipseste in plan moral si spiritual va trebui creat, adoptat si inteles. Pe masura ce omul traieste diferite vieti, el acumuleaza virtuti si experienta fireasca, pe care le aplica in urmatoarea viata. Sunt cazuri in care viata anterioara e resimtita sub forma de vis sau viziune. mai rar, ce-i drept. Si unii oameni de stiinta considera ca ceea ce s-a intamplat intr-o viata trecuta e pastrat sub forma de informatie in subconstient si poate fi aflat prin hipnoza.
De altfel, ideea reincarnarii a fost verificata stiintific si s-a constatat ca dupa moarte, in corp ramane suficienta energie pentru transportarea sufletului intr-un alt corp. Deci, e plauzibil, dar fiecare alege sa creada cum vrea.

4 răspunsuri:
| patriiiii89 a răspuns:

Karma nu inseamna reincarnarea intr-un alt corp. Karma este un principiu spiritual conform caruia orice actiune are consecinte de aceeasi natura asupra celui ce a actionat. baftaaa

| RadXx explică (pentru 7QA3):

Ok se pare ca stii foarte bine cate ceva din intrebarile la care multi nu gaseau raspuns.Iti voi da funda dar as vrea sa iti spun ca eu nu prea suport chestia de a ma reincarna intr-o alta persoana, de a pierde familia si a nu mai reamintii nimic de ea si de prietenii apropiati...

| antonio30 a răspuns:

Karma nu înseamnă reincarnarea într-un alt corp

| 7QA3 a răspuns (pentru RadXx):

E vorba de un ciclu constant. Devii alta persoana, fara sa constientizezi ce ai fost. De asta idee reincarnarii stagneaza sub semnul intrebarii. Oricum, ma bucur ca te-am lamurit!