| Diddutzu a întrebat:

In clasa la mine au venit anul trecut doua fete foarte fitoase prietena mea cea mai buna a incept sa se intelega bine cu ele si pe mine m-a lasat balta sad si profesori toti au inceput sa le tina parte mai ales domnul diriginte.Pe parcursul vacantei de vara m-am reapropiat iar de prietena mea si am fost chiar sa il vedem pe dirigu. Am crezut ca daca vom merge la el se va mai schimba ceva dar inca nu vad nici o schimbare, iar prietena mea a inceput si ea sa recunoasca ca fetele alea doua sunt fitoase, iar acum iar s-a intors in potriva mea. Ce sa fac ca dirigu sa nu le mai tina parte si prietena mea sa nu mai stea cu ele?

Răspuns Câştigător
| InnaArkane a răspuns:

Inteleg perfect cum te simiti, adica abandonata.Nu este bine ceea ce a facut prietena ta.Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea si sa ii spui ca te deranjeaza distanta dintre voi doua. Daca nu intelege inseamna ca nu ti-a fost prietena cu adevarat. Daca dupa ce vb cu ea, nu apare nici o schimbare, ei bine, ar tebui sa iti cauti alte prietene.Nu stiu de ce dar am vaga impresie ca daca vei vorbi cu ea totul se va rezolva.Bafta si iti tin pumnii!
Cat despre profesori, nu ai ce sa le faci.Si eu sunt umilita de uni profesori cum ar fi profa de fizica deoarece nu ma pricep la materia ei.Prietena mea are media 10 iar profa a intrebat-o:
"Maria, cum ai ajuns sa stai in banca cu asta? Ce, celelalte banci erau deja ocupate iar tu te-ai pricopsit cu ea pe cap?" Daca voua vi se pare normal ca un professor sa faca asa... Oricum, tu ca si elev nu ai ce sa faci.Sa vorbesti cu el cu siguranta nu este o solutie deoarece de notele pe care le primesti de la ei depinde viitorul tau.Multa bafta!

1 răspuns:
| Diddutzu explică (pentru InnaArkane):

Mltumesc :*