| Katty2004 a întrebat:

În curând vine Crăciunul si îmi doresc din tot sufletul să primesc un bichon sau un pomeranian. Problema este ca tatăl meu nu este de acord deoarece stau la bloc. Mama nu a spus nu, dar nici ea nu pare a fi de acord. Stiu, un cățel este o mare responsabilitate si necesita mari sacrificii. Si da, sunt dispusă sa le fac. Nu contează că va trebui sa ies pe ploaie, pe zăpadă să îl scot afară. As face orice. Deci, îmi puteți spune va rog cum as putea sa-l convig pe tata sa îmi ia un cățel, în condițiile în care mai sunt doar doua săptămâni pana la Crăciun si tata când spune nu, nu rămâne. Adică e destul de greu de înduplecat.
P.S: nu sunt singura la părinți, am un frățior de 6 ani.

Răspuns Câştigător
| MariaLarissa a răspuns:

Fi cuminte, incearca sa iei note 10 9 8 la scoala, asculta orice zic.Incearca sa faci curat in fiecare zi la tine in camera sa te menti curat, si cred ca iti vor lua.Depinde ce fel de parinti ai.Succes!

4 răspunsuri:
| DenisaNicoletaG a răspuns:

Si eu vreau un bichon si eu stau la bloc, problema e ca si eu am aceeasi parinti ca ai tai, doar ca la mine amandoi spun nu. A zis ca mi-l arunca pe balcon, si le-am spus ca o sa am grija de el, o s afac tot ce pot, dar nu poti face nimic cu 2 incapatanati, asta e viata.

| Katty2004 explică (pentru MariaLarissa):

Ms de sfat, dar eu fac deja toate astea si părinții mei nu par să aiba vreo altă părere. Ms oricum

| Katty2004 explică (pentru DenisaNicoletaG):

Ms ca ma înțelegihee hee

| DenisaNicoletaG a răspuns (pentru Katty2004):

Npkwinking