| BananaGirl a întrebat:

La mine in clasa este un baiat care e bun prieten cu mine. Ne cunoastem de mai bine de 6 ani.
Acum o saptamana a plecat de la o ora la spital si a spus ca are probleme cu rinichii.Eu nu l-am crezut si am spus ca minte. Saptamana asta a spus la scoala ca s-ar putea sa nu mai vina un timp pentru ca se opereaza la rinichi sad. Acum faza e ca ma simt vinovata, suparata pentru ca nu l-am crezut (si pentru ca se opereaza). Ce sa fac sa inlatur aceste sentimente? Acum ma gandesc mereu la el.

5 răspunsuri:
| Laura1074 a răspuns:

Buna.Nu te invinovatesc, dar nu trebuia sa ii spui ca nu il crezi, probabil asta l-a durut, mai ales ca a venit din partea unei bune prietene.
Faptul ca te gandesti la el atata dovedeste ca tii mult la el si ca nu vrei sa pateasca ceva.Ai putea sa mergi sa-l vizitezi la spital, sunt sigura ca se va simti mai bine.
Cum sa inlaturi aceste dentimente? Pur si simplu gandeste-te ca totul va fi bine si ca va iesi teafar din operatie.
Nu cred ca e o solutie sa incerci sa il uiti, doar iti e prieten.
Succes si sper ca te-am ajutat. Funda?

| alex0110 a răspuns:

Incearca sa faci altceva si sa uiti de asta. Cand termina operatia iti ceri iertare ca nu l-ai crezut.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Hei, stai linistita! nu aveai de unde sa stii ca nu este doar o gluma!
poti sa ii dai sms-uri in care sa il incurajezi, sa ii urezi multa sanatate, sa se faca bine cat mai repede etc!
o sa-i faca placere sa vada ca te gandesti la el cand se afla intr-o situatie grea!
sper sa nu aibe ceva grav si sa se intoarca repede la scoala! happy

| BananaGirl explică (pentru Laura1074):

Nu i-am spus, asta am crezut eu.Nu am zis nimanui.Mersi oricumwinking

| MrAnderson a răspuns:

Salut

Asta e, suntem oameni si oamenii fac greseli. Daca vrei sa simti totusi ca repari ceva, mergi in vizita la el cat mai des, petreceti timpul impreuna.
Eu mi-am petrecut o parte din copilarie prin spitale, si stiu cat de singur se poate simti.
Fi-i prietena cand are mai multa nevoie de tine.