Nu, asta nu mai poate fi numita gluma sau ceva de genul.
Asta se încadrează deja la hartuire sexuală, e de competenta poliției si a conducerii școlii sa rezolve acest caz, ei nu au absolut niciun drept sa te atingă mai ales in zonele private.
E clar ca sunt niște băieți inconștienți, nu pierde timpul nici la psiholog nici la diriginte, tu trebuie sa mergi urgent la directorul școlii și sa ii spui ce se întâmpla, in aceste cazuri se propune exmatricularea respectivilor. Dacă directorul e la fel de inconștient și nu face nimic, te duci la poliție. Și nu îți fie frica de ce spun acei băieți pentru ca sunt doar niște amenințări fără rost. Vrei sa înceteze sau sa suferi in continuare.
Repet, nu e normal așa ceva, e Hărțuire sexuală!
Am avut in liceu in clasa a 11 a un caz in care niște băieți se luau de o fata dar doar o luau peste picior și o șicanau cu diverse obiecte lipite pe spatele ei. Acea fata s-a dus la doamna directoare, care era un om extraordinar, atunci a făcut un consiliu și acei băieți au fost exmatriculați.
Cazul tău e mult mai grav. Acționează acum!
Ar trebui să intelegi ca se impune seriozitatea... Loviturile, ciupiturile, presarile de orice tip nu-s indicate, mai ales pe zone sensibile! Ar trebui sa discuti cu dirigintele si persoanele respective sa fie sancționate! Astea nu-s jocuri cand poate fi lezata sănătatea ta!
Stiu. Doar ca ei ma santajeaza. In acest timp au vazut pe mana mea niste semne de taieturi. Si au spus ca daca i spun dirigintei o sa spuna si ei ca ma tai.
Pai eu ma cam tai. Adica daca sunt foarte suparata, nu mi trece pana nu fac una. Cat de cat adanca. Acum am semn cam prin august. Am 3 semne, la incheietura, sunt orizontale. Am motivele mele pentru care le am facut. Sa nu mi spui si tu ca i pentru atentie. Daca era pentru atentie stateam cu ele la vedere. Dar eu am si bratari peste. Si cele de pe picioare sunt imposibile de vazut avand in vedere ca nu port fuste.
Tie ti se pare normal asta? Stiu parintii tai despre ele! Ar trebui sa mergi la psihologul scolii si sa-i zici exact ce mi-ai scris mie si sa ceri ajutor! Tu ai primit acest corp pentru toata viata si nu pentru cateva zile. Intr-una din zile vei avea atatea rani ca, corpul tau nu le va mai putea suporta si va dori sa te abandoneze; chiar vrei sa mori tanara? Cand esti suparata exista mereu o solutie: discutam cu oameni de incredere si ne spunem supararea, mergem la un psiholog, vorbim cu parintii, facem exercitii de relaxare, facem o plimbare in parc singuri si incercam sa analizam de ce suntem asa de suparati, mergem pana la biserica si ne rugam putin - face foarte bine sufletului si poate mai sterge si din ranile de pe corp! etc. insa niciodata nu ne facem rau voit noua insine! Tu esti o fata; mai tarziu vei avea si tu o familie, te vei casatori, vei face copii - oare ce vor spune copiii tai despre tine cand te vor vedea cu atatea semne pe corp? Te rog, ia aminte ceea ce ti-am scris si pretuieste-te - viata ta, tu, corpul tau, lucrurile ce le faci merita pretuite! Numai bine!
Nici eu nu vreau sa fac asta...
Dar spun ca nu mai fac si cand ma enervez tare nu rezist oana nu fac una...
Atunci nu te mai plange ca intr-un fel iti faci asta cu mana ta.
nu i mai invinuii pe iei ca ti scot sutienul sau ce cct daca tu nu faci nimic in sensul asta. stai si te plangi si sa te tai(oricare ar fi motivul pentru taieturi). no da bravo.
data viitoare cand se mai intampla sa ti mai faca ceva baietii urla sau loceste i. asta e agresiune sexuala indiferent de varsta.
Sau eventual apuca i si tu de ****.
..strange tare sa doara
Asa o sa fac. Oricum nu din cauza asta ma tai...
Multumesc pentru. Raspuns
Ai o problema la nivel psihologic si asta e evident de aceia copii te necajesc.
Mai bine mergi la psihologul scoli sa discuti acolo
Pai mergi tu atunci la psiholog...Nu ai cum sa nu ai psiholog la scoala
Pff. Nu stau in oras. Stau intr-o comuna, la 45 de km de judet.
La ea e problema? Ma faci sa rad...
Adică dacă niște lepre o hărțuiesc ca așa au fost ei educați, e problema ei, nu a lor? Pe bune?
Nu am spus ca aia nu au vina dar in urma acestor hartuiri poate sa aiba probleme. Daca ea este ok de ce doar de ea se leaga si nu si de altele de ce cu altele nu isi permit.Trebuie sa spuna profesorului sau parintilor si sa se descopere care e cauza sa faca ceva in privinta lor asta e clar dar in fine o sa intelegi tu.Se pare ca nu ai citit ca se taie pe maini si din astea asa-i? Si ca sta la ii faca aia asa pentru ca altfel aia o parasc...Ai dreptate nu are nevoie de psiholog