"Afara" trebuie sa ai o calificare si trebuie sa ii convingi ca stii sa faci ceva si ca esti de incredere. Trebuie sa le arati ca acea companie la care aplici este visul tau inca din pantecele mamei.
"Afara" nu ai prieteni ca in Romania, ci doar "socializezi".
Romanii de "afara" nu stiu cum sa obtina ceva bani de pe urma ta. Iti fac treaba ca in Romania, ca "merge si asa", dar iti cer plata ca acolo.
Nu ai sa te descurci mai bine cu fetele "afara" decat in Romania. Dimpotriva. Mai ales ca nu cunosti subtilitatile limbii si culturii lor.
"Afara" aspectul tau nu conteaza, poti sa fii copilul lui Quasimodo cu Muma Padurii. Dar sa fii curat, ingrijit, si sa-ti respecti corpul.
Trebuie sa intelegi toate cele de mai sus. Trebuie sa ai incredere in tine, ca lucrul acesta se vede. Nimeni nu are chef de un loser. Stabileste-ti un drum in viata si crede in visul tau!
Ai avut dreptate, până la aspect.
Frate, eu am fost respins din cauza aspectului.
De avut.grija de corp, n-am treabă
Urăsc sa nu fac baie, sa port haine urât mirositoare.
Dar ca arăt îngrozitor.
Odată am încercat sa-i dau mesaj unei fete in a 10-a de care imi placea.
Încă țin minte discuția.
Eu; Am salutat-o.
Ea era ceva gen: Persoana apelată, nu este disponibila pentru tine.
I-am zis frumos: Puteai s-o zici int-un mod direct ca is urât si gata
Ea: măcar ti-ai dat singur seama.
Dupa: a 2-a zii, la liceu am auzit-o cum vorbea cu prietenii ei, mi-a dat tipul ala urât mesaj.
Îți dai seama ca nu mi-a cazut bine
Si am pățit de vreo 3 ori, faze de genul.
Dar ii mult de povestit.
Șansele mele sa am o familie is nule.
De muncă îmi găsesc, dar la 18 realizez ca tot efortul a fost degeaba.
N-am mai continuat nici facultatea ca oricum era degeaba.
Parcă cuvântul,,Eu" imi e dușman.
Și prietenii,mi-au zis ca is urât, si ca nu prea am șanse cu nimeni.
N-au zis-o in ironie, keep calm bro.
In țară nu ma mai intorc, mai bine aici, uitat de lume
Povestea cu fata e din Romania. Eu am aici unde locuiesc (Canada) indivizi care au tot felul de mutre. Exact ca in vorba aia cu mutra de cimitir bombardat. Oamenii sunt bine mersi, la fel ca toti ceilalti, perfect integrati. Don't give up!
Nu m-ai văzut frate, nici nu-ți recomandat.
Is foarte urât, nu o sa am eu succes la fete.
Dilema ca mie nu-mi trebuie 10 sau 100 sau nu știu câte, am nevoie de fata respectivă.
M-am atașat, nu pot sa las așa, dar nici nu am ce face.
Ție ti-e ușor sa zici, sunt sigur că ești un tip sociabil, frumos cu o o nevasta/Iubită frumoasa (cred ca ai o vârstă peste 20 de ani,pari un om foarte intelectual) însă eu is un om uitat pe rândul rătatilor,ce au scop nefolos in lumea asta.
Cândva eram un puști mai vesel,nu chiar atât de realist.
Acum am învățat că propria viață îți e dușman, și daca o vei lovi,te va doare pe tine.
In cazul meu
Mersi că încerci, dar nu-ti bate capul, am realizat ca is la. fundul eșecului, si am pierdut deja orice șansă de a deveni cineva.
Nici sa ma exprim nu știu, sa mai vorbesc cu fata respectivă, as părea mai jalnic.
Multa baftă