I-ai permis cam prea multe.
Nu-i normal sa-ti faca tie planuri sau sa vrea sa-ti invadeze spatiul privat asa neanuntat; mi se pare lipsa de respect.
Parerea mea e ca incearca sa te manipuleze, mie imi da impresia ca e prea imatura si rasfatata, de aia te-a si jucat pe degete.
La inceput, dupa ce renunti la o "prietenie" de lunga durata o sa-ti fie greu; la modul ca o sa te simti singura si o sa-ti fie dor de ea, dar o sa realizezi intr-un final ca e mai bine asa.
Numai bine!
Ce nu v-am zis, logic numai m-am dus acolo(am ramas acasa) dar banii s-au dus oricum nu ma duceam, am preferat sa-mi fie bine acasa.
Faza e ca nu prea ii simt lipsa, m-am obisnuit.
Si Cherilyn nu e adevarat ce zici tu, in totalitate stiu au fost si alte faze inainte ne mai certam dar vreau sa zic ca era acolo daca aveam nevoie. Pff...
I-ai permis multe..sincer,o prietena adevarata iti este ca o sora, te ajuta si nu te lasa la greu. Am si eu o prietena foarte buna (bff) si suntem cele mai bune prietene de 3 ani, si atunci cand ne certam dupa 3 minute ne impacam.cea mai luna perioada a fost 5 ore,dupa ne-am impacat,deci daca va cunoasteti de mult timp si ea chiar te-a sustinut si la bine si la greu, ar fi bine sa va impacati, dar sa ti minte treaba asta, sa stii ce fel de persoana este si la ce te poti astepta de la ea. Stiu ca raspunsul este foarte intarziat, dar sper ca te-am ajutat cat de cat