| Unicornnnn a întrebat:

puppy dog eyes. Am o intrebare. nu sunt prea sigura ce sa fac. :-ss. Deci. eu si prietenul meu suntem impreuna de 3 saptamani, si celei mai bune prietene a inceput sa il placa. Ei 2 sunt la aceeasi scoala, si alti prieteni imi zic ca stau toate pauzele impreuna, ca rad, zambesc, etc., dar ei zic ca prietena mea se duce la el si nu il lasa in pace. straight face Deja incep sa nu mai suport asta. Devin geloasa. Si m.am certat rau cu prietena mea. Ce sa fac sa nu se mai dea la el? straight face

Răspuns Câştigător
| HappyDaay a răspuns:

Pai.fix aceeasi problema are prietena mea.prietena mea are o alta prietena care se da la prietenul ei.si prietena mea s-a certat cu prietena ei.eu zic ca daca prietenul tau te iubea cu adevarat nu mai statea atat de mult timp cu prietena ta. zici ca sunteti impreuna de 3 saptamani. daca prietenul tau sta mai mult cu "prietena" ta inseamna ca o place pe ea.s-au daca nu.prietena ta il place pe prietenul tau.si il terorizeaza.se baga in seama.etc.asta e cu totul altceva daca prietena ta i place pe prietenul tau! te sfatuiesc sa vorbesti cu prietenul tau.sa-l intrebi de ce sta asa mult cu prietena ta.si daca iti explica ca nu are nici o legatura cu ea.sau este doar o prietena.sa nu iti faci griji.pentru ca daca prietenul tau te iubeste cu adevarat nu o sa te lase!

| Unicornnnn explică (pentru HappyDaay):

Da. am mai fost cu el in luna noiembrie. si de atunci ma tot placea si acum i.am mai dat o sansa. si prietena mea nu recunoaste ca il place dar se vede clar. mereu aduce vorba de el si sta doar dupa el. el incearca sa o evite dar ea tot dupa el merge straight face

| HappyDaay a răspuns (pentru Unicornnnn):

Daca te place si ai mai fost cu el.nu ai de ce sa te temi.si cu prietena ta. spune-i prietenului tau sa o ignore.si se va satura sa mai fuga dupa el ca o catea.

| Unicornnnn explică (pentru HappyDaay):

Da. m.am certat mai rau cu prietena mea. si il va lasa in pace... multumesc mult pentru ajutor >big grin

| HappyDaay a răspuns (pentru Unicornnnn):

Nu ai pentru ce! ma bucur ca ti-am fost de folos

5 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Acea fata nu este prietena ta din moment ce face asemenea chestii!
Spune-i sa stea pe fundu ei si sa nu se mai bage, sa inteleaga ca e iubitul tau si gata!
Si bineinteles rupe legaturile u ea pentru ca nu e o prietena buna!
Cat despre prietenul tau, daca te iubeste nu o sa o ia in seama!
In cearca doar sa nu fi geloasa si sa nu ii faci lui crize de gelozie pentru ca lui nu o sa ii placa si asa risti sa il pierzi!
Fi indiferenta!