Pai.fix aceeasi problema are prietena mea.prietena mea are o alta prietena care se da la prietenul ei.si prietena mea s-a certat cu prietena ei.eu zic ca daca prietenul tau te iubea cu adevarat nu mai statea atat de mult timp cu prietena ta. zici ca sunteti impreuna de 3 saptamani. daca prietenul tau sta mai mult cu "prietena" ta inseamna ca o place pe ea.s-au daca nu.prietena ta il place pe prietenul tau.si il terorizeaza.se baga in seama.etc.asta e cu totul altceva daca prietena ta i place pe prietenul tau! te sfatuiesc sa vorbesti cu prietenul tau.sa-l intrebi de ce sta asa mult cu prietena ta.si daca iti explica ca nu are nici o legatura cu ea.sau este doar o prietena.sa nu iti faci griji.pentru ca daca prietenul tau te iubeste cu adevarat nu o sa te lase!
Acea fata nu este prietena ta din moment ce face asemenea chestii!
Spune-i sa stea pe fundu ei si sa nu se mai bage, sa inteleaga ca e iubitul tau si gata!
Si bineinteles rupe legaturile u ea pentru ca nu e o prietena buna!
Cat despre prietenul tau, daca te iubeste nu o sa o ia in seama!
In cearca doar sa nu fi geloasa si sa nu ii faci lui crize de gelozie pentru ca lui nu o sa ii placa si asa risti sa il pierzi!
Fi indiferenta!
Da. am mai fost cu el in luna noiembrie. si de atunci ma tot placea si acum i.am mai dat o sansa. si prietena mea nu recunoaste ca il place dar se vede clar. mereu aduce vorba de el si sta doar dupa el. el incearca sa o evite dar ea tot dupa el merge
Daca te place si ai mai fost cu el.nu ai de ce sa te temi.si cu prietena ta. spune-i prietenului tau sa o ignore.si se va satura sa mai fuga dupa el ca o catea.
Da. m.am certat mai rau cu prietena mea. si il va lasa in pace... multumesc mult pentru ajutor >