anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe 9 septembrie am cunoscut un baiat, de care m-am indragostit. El nu. Nu simte nimic pentru mine. A spus ca o sa fim buni prieteni dar nu e asa. Ei bine de atunci nu ma pot impaca cu ideea asta. Nu stiu daca e din cauza asta dar eu de atunci am insomnii, vise, cosmaruri, ma trezesc in noapte, nu pot sa dorm, dormn putin, imi vine mereu sa iau pastile chiar daca nu ma doare nimic, plang, imi creste brusc pulsul (de exemplu cand ma put in pat, si stau intinsa pe spate ), respir necontrolat, imi doresc moartea, ametesc. Si multe altele...
Nu stiu ce sa fac. Cum sa scap de astea? Parca innebunesc, nu realizez ce fac, in seara asta m-am trezit cu un cutit in mana ca il tineam drept piept.
Ba mai mult azi am inghitit un pliculet de silica gel (mda. Ma doare putin stomacul)
Nu stiu ce mi-a facut baiatu asta. M a intors total. Nu am mai vorbit de o luna cu el...
Ce ar trebui sa fac? Baiatul mi-a dat block peste tot.
La scoala ma cearta profesorii ca nu sunt atenta. Uit repede.
Ce sa fac? La psiholog nu vreau sa ma duc. Nici sa discut cu nimeni. Sunt foarte deprimanta. Am momente in care ascult muzica trista la volum foarte ridicat. Ma tai pe maini, pe picioare. Colegii ma fac proasta din orice. Cu maica mea nu prea vorbesc, taica miu nu vrea sa ma vada. Eu locuesc cu bunicii. Plsss ajutor. Nu stiu ce sa fac.

5 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Lory, iarasi cu astea? Mergi la medic pentru porcaria ai de silica gel neaparat, apoi mergi la psihologul scolii urgent! Daca esti deprimata, ce astepti? De la sine nu trece, mai ales ca-i deja complicata treaba! Apoi intelege ca iubire cu forta nu se poate; nu te place, lasa-l incolo! Gaseste pe altcineva; sunt atatia baieti super in lumea asta; totul e chestie de cautare, rabdare si infinita iubire de daruit! Tie ti se pare normal sa te sclintesti la cap pe prostii? Uita totul, gandeste-te la alte lucruri, mergi si plimba-te in aer curat, ia cate un Magneziu efervescent pe zi in 200 ml apa, dormi suficient, ajuta-ti bunicii la treburile casei, invata pentru scoala si vezi-ti de ale tale. Asta-i prostie sa vrei sa mori pentru unul care nu te place - nu te place, nici o problema! Sunt inca multi care te plac; poti fi sigura de asta insa nu-i cauti in locul potrivit si cum trebuie! Vorbeste cu parintii tai mereu, fii o fata responsabila si gandeste-te ca peste putin timp vei avea si tu o familie; ce exemplu dai copiilor tai? Mergi la psihologul scolii si discuta cu el problema fiindca nu te costa nimic si e dispus sa te asculte orice i-ai spune, dar mergi la el cat mai repede! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Caro34):

Nu vreau sa ma omor pentru el. Nu stiu daca este din cauza lui tot ce patesc. Doar ca sunt aeriana mereu, nu stiu ce se intampla cu mine. Incerc sa mi revin fara psiholog.

| CosminCD a răspuns:

Salut Lory! Chiar dacă nu te cunosc, tu ești o fată care merită ce e mai bun, respect, iubire... Așa că uită ce este în urma ta. Sunt băieți faini care îți pot oferi fericite. Nu te opri doar la cel care ți-a dat pass. Fii optimistă! Nu mai asculta muzică tristă și fă-te că nu auzi batjocurile celorlalți. Nu uita că ești o persoană capabilă și meriți lucruri faine. Capul sus! Nu merită să te stresezi și să suferi atât de mult. Deci nuuu merităăă! Sper că te-am ajutat! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CosminCD):

Da, M-ai ajutat. Doar ca nu stiu daca ce mi se intampla e din cauza lui.

| CosminCD a răspuns (pentru anonim_4396):

Posibil să fie din cauza faptului că tu ai gândurile la el. Și din cauza asta se întâmplă anumite lucruri. Dă deoparte lucrurile astea și avântă-te spre ce este înainte. happy