Buna..eu cred ca este pre gelos si crede ca esti ''proprietatea lui''..la inceput si eu am trecut prin asa ceva..eu sunt cu el de 6 ani jumate si primul an asa imi facea nici el nu-mi inghitea prietenii ..nu ma lasa sa ies la club etc.dar am depasit acea etapa si acum nu-mi mai face asa eu zic sa nu renunti la prietena ta pentru nici un baiat. poate nu vei ramane cu el o vesnicie ca inca esti mica, dar o prietena adevarata ramane acolo langa tine mereu..si in ziua de azi e foarte greu sa iti faci o prietena adevarat..baieti mai gasim dar prieteni adevarati din pacate nu . vorbeste cu el, explica-i ca-l iubesti dar nici la pretena ta nu poti renunta. daca te pune sa alegi asa inseamna ca-i egoist si se gandeste numai la el si nu si la tine succes
Cum ai reusit sa treci peste asta? Am incercat sa ii spun de mii de ori tot ce ai spus tu dar nu intelege... il iubesc mult si nu vreau sa renunt la el...dar nici la ea
Pai noi am luat o mica pauza..adica nu am mai vrut sa-i rasp la tel.i-am zis ca daca continua asa nu mai pot si prefer sa renunt chiar daca-l iubesc..problema era ca eram mici..eu aveam 17 el 18..si nah imaturitatea asta face ''victime''. oricum eu zic sa nu renunti la prietena ta..sa stii ca eu am renuntat ..am mai ramas doar cu una si acum regret..nu regret ca l-am ales pe el pentru ca aveam atatia ani si la anul nunta dar uneori e bine sa ai o prietena buna langa tine avand in vedere ca eu sunt si singura la parinti..deci sfatul meu e sa nu renunti. daca nu intelege el inseamna ca nu tine cont si de tine
Buna :-)! Decii sa incepem cu inceputul si eu am trecut exact prin aceleasi lucruri, trebuie sa-l intelegi si pe el cu aceste "restrictii" el vrea sa-ti arate ca-i pasa de tine, ca are grija de tine cu cine umblii, ce facii [aici ii dau dreptate n-ar trebui prea multe cluburi la varsta ta ca strica, iar cu baietii trebuie avut mare grija ca unii dintre ei nu sunt ceea ce par a fi] si la faza cu prietena ta cea mai bun [respectiv "sora" ta], poate lui nu-i convine ceva la ea si nu vrea sa-ti spuna sa nu te raneasca, tinand cont ca stie ca tii si la ea, ok vrea sa va protejeze si relatia sa nu intervina nimeni in ea, iti dai seama de atata timp nimanui nu-i convine asta. Zic toate astea ca ma gandesc ca tu-i povestesti prietenei tale cele mai bune ce se intampla intre voi si cam tot asa-i? Dar te-ai gandit ca poate lui nu-i convine acest lucru si vrea sa nu stie "toata lumea" ce faceti voi, vrea intimitate. Asta e parerea mea, tinand cont ca am trecut prin aceleasi lucruri eu de asta mi-am dat seama acuma nu stiu, L-ai abordat direct si ai incercat sa vorbesti deschis cu el pe tema asta? Ce-l supara atat, ce-l deranjeaza? Incearca sa-l asculti mai mult, multa bafta :*!
Vrajeli, e posesiv, gelos si nu are pic de incredere in ea, nicidecum ca vrea sa o protejeze.
ps: la 16 ani nu cred eu ca il iubesti enorm, da i papucii repede si nu te lasa controlata, ca vezi ca acus faci 18 ani, te trezesti cu un copil si nu iti mai da voie sa iesi nici din casa. omul ala crede ca e proprietarul tau. nici un pic de respect, niciun strop de incredere.
...Inteleg...Ma bucur pentru tine si sper sa ajung si eu pana acolo
Mersii de sfat... Exact lucrurile astea mi le spune si el. Dar exact astea...
Bună!
Dar de ce nu-l întrebi care este motivul? Şi încearcă să discuţi pe tema asta. Poate a auzit vreun zvon ceva în legătură cu tipa aceea şi o consideră o influenţă rea pentru tine. Discută cu el şi află de ce îţi impune asta.
Mi se pare un baiat fitos si ar trebui sa nu stai in preajma lui deoarece pe viitor ar putea deveni si mai si, si sa-ti faca viata un calvar. Probabil ca este doar un altul ce cauta placeri.