| DJBenY a întrebat:

Hei TPU.ro, am si eu o nelamurire thinking am 14 ani, 1.78 m in inaltime, un pic mai mult de 55 de kg, catre 60 si m-ar interesa sa imi accentuez abdomenul, adica vreau niste patratele mai accentuate, am si acum dar destul de slabut, cum as putea sa le accentuez? Fac baschet de 1 an (momentan am luat o pauza ca vreau sa fac si un pic de kickbox, sau definitiv, ma rog nu asta conteaza). Deci un program ceva cum as putea sa le fac?

7 răspunsuri:
| DeeaBlondiii a răspuns:

Abdomene minim 400 pe zibatting eyelashes

| Catcherintherye a răspuns:

Pai, din moment ce ai 14 ani, nu cred ca porti merge la sala, incearca sa faci inot sau box, ceva de genul asta...

| Mrlove a răspuns:

Stabilesteti un program in fiecare zi (seara de preferat) fa flotari si abdomene si dupa in fiecare zi mareste ritmul cu 10-20 pe zi in cateva luni se va vedea rezultatul bafta

| ZaRa007 a răspuns:

Auzi ma frate 10-20 vb lu deea fa 400-500 pe zi chinuieste dca vrei sa iasa ceva bun iti garantez cu iti va iesi ceva bun eu tot la fel fac 600 pe zi si acum o saptamana m-am apucat si dca ai vedea cum se vede chinuieste cu altfel nu reusesti...sji nu tine regim etc. mananca ce iti place bea orice vrei nu te lasa de placeri:p fa 500 pe zi si dupa aia ia sa vezi

| DJBenY explică:

Tin sa zic ca fac cam 50 de km pe zi cu bicicleta.

| deutszaandreutzsa a răspuns:

laughing))ohhhhh patratzele-ti trebuie...laughing mai dat gata