| Panda13 a întrebat:

Hei TPU si FAni LALA BAND...cine se uita la pariu cu viata? ei bine stiu ca va incepe din primavara dar cand? Deci cine imi poate spune data cand incepe? FUNDA!:X

Răspuns Câştigător
| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Am auyit ca o sa fie miercurea, 13 cade miercurea, 4 cade lunea.Se zice ca pe 13 ..sau pe 4. Dar sa te uiti si pe 4 si pe 13, dar iti zic sigur pe 13,

11 răspunsuri:
| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Eu este serialul meu preferat.Ma duc si la concert pe 26 februarie si stiu bine.S+a zis ca incepe pe 4 martie GRESIT.Incepe pe 13 martie, Succes!

| Panda13 explică (pentru SoreMihalacheSorina):

Si eu vreau sa ma duc la concert sunt din Oradea si pe 21 Februarie are concert LALA BAND...tu de unde esti?

| SoreMihalacheSorina a răspuns (pentru Panda13):

Din Severin si ma duc cu VIP ....imi dai fundita te rog? fara suparare, daca vrei daca nu, nu cinteaza

Gatalove struck ti-am datbig grin

Multumesc,enorm!

| iiPuffy a răspuns:

URASC LALA BAND!

| Panda13 explică (pentru iiPuffy):

Vai ce sa zic.oh go on te-a bagat cineva in seama? tineti parerile pentru tine..ca pe mine una nu ma intereseaza...si eu pot sa zic ca o urasc pe cea care interpreteaza rolul Violettei..si iti pasa? nu prea cred..asa k nici mie nu imi pasa..nici in cot nu ma doare...nu mai pot eu de parerea ta.

| iiPuffy a răspuns (pentru Panda13):

Blablabla.ma c*c in TPU! si in lala band-ul tau!

Te roooog...dai spam la LPSlove2012 te rog enorm..eu nu pot pentru ca am statut de junior.

Gata, i-am dat!

| iiPuffy a răspuns (pentru SoreMihalacheSorina):

laughing