| Diana_3268 a întrebat:

Stiti cum e de Craciun. Trebuie sa le faci cadouri colegilor. Eu trebuie sa ii afc unei colege. nu o cunosc de mult timp. Ce credeti sa ar trebui sa ii iau? cele mai originale idei au fundita...

8 răspunsuri:
| Emena a răspuns:

Pai avand in vedere ca se poata esarfele, as spune sa ii iei una.Acum nu stiu nimic despre colega ta. daca e genu care invata, i.ai o carte. ii poti lua o cana cu ceva amuzant pe ea, un tricotaj, o bluza, o trusa de machiaj.

| Firefly a răspuns:

Nu trebuie sa ii iei ceva original. E mai frumos sa ii iei ceva practic: o esarfa, o lumare de craciun, manusi, caciula, un fular, betisoare parfumate, o cana, un parfum, bijuterii, o carte, o cutiuta pentru bijuterii.
Pana la urma conteaza gestul, nu cadoul propriu-zis!

| Angyclon a răspuns:

Afla ce fel de muzica ii place si cumpara-i un CD cu trupa preferata. Daca e genul mai singuratic cumpara-i un jurnal. Daca e tipul domnisoara-organizare cumpara-i o agenda. Daca e tipul indraznet si elegant ofera-i un parfum. Un articol vestimentar merge la oricine, daca ii nimeresti marimile. Mai sunt si cadourile universale care sunt pentru toata lumea: ceas; glob de cristal(stii chestiile alea mici in care ninge inauntru), iconite, bibelouri dragute ( ai grija sa nu fie un bibelou plictisitor). Cam atat cu ideile mele. sper ca te-a ajutat raspunsul meu.

| bd a răspuns:

Du-te la creativ si fa-i un colier. cred ca v-a aprecia mai mult happy

| Elly213 a răspuns:

Incearca un ingeras ieftin(bibelou), un mos craciun, poate gasesti un om de zapada din plus happy
Nu mai am idei dar ssucces in cautarea cadoului perfecthappy

| emanuel_1610 a răspuns:

Ai putea sa ii iei un parfum , cercei , bratara,inel, o geanta

| Elisaaaaa a răspuns:

Un ursulets cu un tricouas pe el de culoarea preferata a colegei tale personalizat, cu un text amuzant >big grin

| ana1999_5745 a răspuns:

Pai depinde cum este.Cred ca ori tablou sau un ursulet gigantic din plus sau un catel, pisica.Incearca!