| cristinicadulcica18 a întrebat:

Hei TPU..sunt cea mai trista fata de pe intreg globul. Azi mi-am pierdut cea mai buna prietena. Totul a inceput cand eu nu i-am raspuns la telefon. Am incercat sa-i explic ca eram la spital la bunicu insa ea a spus ca nu ii pasa si ca nu o intereseaza ce am facut. Am incercat sa o sun inapoi imsa ea mi-a inchis de fiecare data. Sunt prietena cu ea de la gradinita. Am facut totul impreuna. Am ajutat-o de fiecare data la greu. Noi ne sunam in fiecare zi si vb ore intregi insa azi a fost altfel eu sunt singura ei prietena. Avem o ora fixa la care ne sunam. 15:00. Dar se pare ca nu am respectat-o. Cu toate ca suntem de la licee diferite am ramas prietene. Niciodata nu am mai incalcat ora. Mereu am stat si am vb cu ea. Acum pentru ca ne-am certat vrea sa se razbune pe mine a zis ca vrea sa platesc pentru ca nu i-am raspuns...am incercat sa ii spun ca nu e bine dar nu o intereseaza. Prietenia noastra care a tinut atatia ani s-a destramat intr-o zi nu stiu ce sa fac VA ROG Ajutati-maFUNDA

Răspuns Câştigător
| Voidwithin a răspuns:

Aia nu e prietena daca face asa ceva.
Nu ii inteleg gestul cel mai bine iti faci alta prietena.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Doamne fereşte-mă! laughing Sunteţi la liceu? Ăsta e comportament de nici măcar generală, I-IV chiar, să se supere în halu ăsta pentru că nu ai sunat-o la oră fixă? Şi tu mai pui preţ pe persoana asta dacă se supără din asemenea lucru? Puteai totuşi să-i dai un SMS să-i zici că nu poţi vorbii că eşti la spital, dar vina tot a ei mi se pare. E prea imatură, sincer.

| cristinicadulcica18 explică (pentru Adry05):

Stiu dar totusi...a fost cea mai buna prietena cu mine de atatia ani. As putea sa-i mai dau o sansa?

| Adry05 a răspuns (pentru cristinicadulcica18):

Te inteleg. Dar mi se pare stupid sa te superi din atata lucru. Cere-ti scuze, propune-i sa va impacati si daca nu va vrea, asta e, inseamna ca nu merita si nu te pretuieste suficient ca sa ierte un asemenea lucru.

| DaReZon a răspuns:

Ehm, stii ce. Eu sunt tipul de persoana care intr-o zi am chef de oameni si de prieteni iar intr-o zi nu am chef de nimic si ma cert cu toata lumea. Probabil prietena ta a avut o zi foarte proasta si nu a avut chef sa vorbeasca cu nimeni. M-ai ales daca ea a avut o problema, s-a descarcat pe tine. Asteapta pana maine, intalneste-te cu ea in 4 ochi si vorbeste. Cereti tu scuze. Daca ea a avut azi o zi proasta si s-a culcat, maine va fi fresh. Succeswinking

| cristinicadulcica18 explică (pentru DaReZon):

Da...nu stiu o sa incerc sa fac asta maine. Nu cred ca o sa mearga dar macar o sa incerc. S-ar putea sa o enervez si mai tare

| Dariusuu a răspuns:

Te asigur eu că nu ai pierdut pe nimeni, nu o poți numii prietenă dacă îți face asta.
În loc să te înțeleagă și să te ajute are și figuri.

| Roxandra17 a răspuns:

Stai linistita, daca e matura va intelege.si oricum treaba cu ora fixa e stupida

| cristinicadulcica18 explică (pentru Roxandra17):

Nu eu am stabilit-o. Totul decide ea.