Trebuie sa vorbesti cu el urgent! Si apropo si eu am o relatie de 1 an si am primit flori de la prietenul meu doar de 3 ori.Prima data de Valentine'Day, a doua oara de ziua mea de nastere si dupa cand eram in satul e vacanta a vazut un baietel care vindea trandafiri si mi-a luat si unul.
Sa i dai de inteles ca numai tine asta, vorbeste cu el nu-i mai da banii cu tupeu, mai rar asa baietii ca sa spun
Salut, problema nu-i la tine ci la el! El e materialistul, tipul avarului si nesimțitului cu siguranta incapabil de a iubi cu adevarat. Pentru prietena mea, mi-as da si ultimul leu sa o fac sa se simta bine, nu i-am cerut niciodata sa plateasca nimic. De facut este sa-ti cauti pe altcineva, gandeste-te ca peste cativa ani cand el va avea o sluja si tu la fel el nu va aduce nici macar un ban in casa, cine stie ce vicii ascunde. Cauta un baiat care sa te iubeasca cu adevarat, asta n-o poti numi IUBIRE. Acel rest ca e 1 leu, 5 bani, nu conteaza, el e obligat MORAL ti-l înapoieze, cum poate fi atat de nesimtit incat sa-ti ia banii?
Nici Dr. House nu il mai face bine...ia-ti adidasi aia de fuga si dispari in ceata
Posibil ca pentru el nu mai insemni nimic, dar nu vrea sa te faca sa suferi, deci nu se desparte de tine.