N-am înţeles prea bine ce vrei să faci.
Eu una zic să-o omori pe aceea ''una''. Sadică nu?
Stop. Asculta-ma. Tie ti s-a oferit sansa de a fi un cap, de a fi cineva in momentul cand ti-a fost dat testul sa ti-l corectezi. In momentul in care pasesti intr-o asemenea lume, nu dai inapoi! Te impui si faci totul pe masura ta. Acuma, daca la inceput, cineva reprezinta o amenintare pentru tine, si crezi ca iti poate incurca planurile, nu dai inapoi, si nici nu esti amabil cu persoana respectiva. O distrugi! Iti canalizezi intreaga minte pe tinta respectiva. O elimini din calea ta, pentru a putea continua sa mergi mai departe, si asa vei face cu fiecare nenorocit care iti va aparea in cale. In felul asta iti vei crea reputatie de om periculos si nu toti vor mai avea curajul sa se ia de tine. Acum, primul lucru care trebuie sa-l faci este sa o anihilezi pe nemernica aia. Invit-o la o cina in oras. Spune-i ca ai ceva important sa-i comunici si ca platesti tu cina. Te porti frumos cu ea, ii tragi scaunul, o complimentezi etc. Nenorocita se va ridica sa plece la baie. In acel moment tu iti scot otrava facuta din boabe de ricin, pe care ai preparat-o in micul tau laborator de acasa, si doar un varf mic de tot de otrava ii pui in mancare. Nici nu se va vedea, simti sau mirosi. Dupa ce va manca, in decursul a 48 de ore ea va face un atac de inima care ii va fi fatal iar in timpul asta otrava va fi eliminata din corp, si nimeni nu te va banui. Va parea ca un simplu accident nefericit, un atac de cord. Iar tu, tu iti vei putea continua traseul linistit......pana la urmatorul zdrentaros care iti apare in cale. Sper ca te-am ajutat. Numai bine!
Nu te suporta,"cale amialbila" nu pre exista, ori o infrunti sa ii arati ca nu renunti si ca mergi mai departe, fa ceea ce ti-a zis Vladuthz, ma rog doar prima parte pana la cea cu invitati-a in oras.Sau ai putea sa ii cumperi o cioclolata mai buna si sa o rogi sa nu ii spuna.Ori pana luni urmaresti-o si prinde-o in ipostaze proaste fotrogafiazo si ameninto ca daca sufla o vorba o sa arti pozele alea.
Acum serios, daca tu esti bota la mate si ai facut testul de zece e clar ca isi da seama si profesorul ca ai copiat, dar in schimb daca e oo nota modesta nu cred ca o so creada proful, profesorii in general nu ii admira pe elvi care parasc, daca el e de treba nu o so ia in seama. Cand ai decis sa faci acest pas ar fi trebuit sa te gandesti ca iti asumi un risc, nu risti nu castigi.Ori ii cumperi ceva si o rogi frumos sa nu spuna si o sa pari ca tie frica de ea, ori o lasi in treaba ei si iti vezi de viata ta ca si cum ea nu ar exista.