Continua sa inveti. Si eu am facut filologie (la colegiu) si totusi nu e asa de rau precum spui. Da.e de invatat mai mult la materii precum istorie si romana, dar daca ai scapat de materiile cu profil real. Spor la invatat! Vei mai intalni situatii dificile in viata pe care trebuie sa le depasesti fara a avea o a doua variata (easy way). Good luck!
Clar trebuie să te duci la liceu tehnologic. După cum scrii, este un lucru evident că nu faci faţă...
Sa mori tu? In mediu online te dai tare gramatician si in realitate probabil esti un papagal care nu stie sa lege doua propozitii cap coada. Pacat pentru tine, idiotilor ca tine le trebuiesc desene pentru a le explica diferenta dintre real si virtual, e mult mai obositor sa scrii la tastatura si probabil pentru tine mult mai greu sa deosebesti realitatea de mediul virtuall. De astia ca tine am tot vazut)) ai mai mult de 5 la romana?
E obositor să scrii la tastatură, într-adevăr. Atât de obositor...
Interesant este că mai mereu se întâmplă invers. Unii vorbesc gramatical corect, dar când îi pui să scrie ceva, vai de capul lor cum scriu. Şi care e treaba cu gramaticianul care nu ştie să lege două propoziţii? La ce te referi mai exact? Ca să legi două propoziţii ai nevoie şi de vocabular, deci nu numai de gramatică. Mă bucur să aud că ai tot văzut „de aştia" ca mine. Dar din moment ce nu te cunosc, ce impresie mi-aş putea face eu despre tine, când scrii în halul ăla?
O impresie iti poti face atunci cand vorbesti fata-n fata cu cineva. sau sa iti dea o foaie scrisa de manuta omului respectiv draga Gramatician. Intocmai, eu n-am de unde sa stiu daca esti imbecil sau nu,ca nu te-am auzit in viata mea, dar probabil,esti. DIn moment ce te grabesti sa lasi impresii si alte rahaturi. Nu uita, flatulatiile sunt in stomac,nu in creierasi. Deci, lasa figurile si inainteaza cu vocabularul. Deci, PERFORMANTA O DOVDESTI IN REALITATE, NU VIRTUAL, DRAGA GRAMATICIAN.O seara buna si iti doresc performanta pe viitor, poate ca prin real, nu arfe pe TPU.
VulpeaDinUmbra întreabă: