| Celceintreaba35345 a întrebat:

Sunt teetotaller si vegetarian, nu obisnuiesc sa merg la restaurant pentru ca imi gatesc singur mancarea si n-am fost niciodata in club. Problema e ca sambata am banchetul de cl a 12a si cum nu sunt obisnuit cu astfel de iesiri ma ingrijorez ca ma fac de ras pentru ca poate nu stiu cum sa ma comport. Am auzit ca vom sta cate 10 la masa si ca sala are bar. Deci cum se intra in sala, ce vom face la banchet, cum se comanda o bautura la bar (sper ca au fara alcool), cand o platesti? Raspundeti, eventual, cum a fost la voi.

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

1. Noi nu am făcut banchetul în club. Și nici în anii anteriori și cei care ai urmat (știu din surse sigure) nu a făcut în club. Acum câțiva ani s-a făcut la un club balul bobocilor fiindcă era destul spațiu. Din păcate s-a desființat ca patronul a preferat Franța. Dar nu contează.
2. Depinde de club. Poate găsești băuturi fără alcool, dacă nu, apa de la robinet laughing
3. Tu nu știi sa te distrezi la o petrecere?!
4. Tu nu ai fost niciodată invitat la un eveniment (aniversare, nunta, botez mai știu eu ce ai în familie)?!
5. Tu nu știi sa ceri ceva anume de la magazin?!

| Celceintreaba35345 explică (pentru Catrice):

Raspunsul tau are aproape la fel de multe intrebari ca postarea meahappy
Cum spuneam nu prea particip la astfel de evenimente. Problema e alta: am anxietate sociala. Stiu ca intrebarile sunt chiar ridicole, dar asta insemna fobia sociala, stii ca fricile tale sunt irationale si totusi asta nu inseamna ca nu le ai. Faptul ca incerc sa anticipez lucrurile in astfel de situatii e unul dintre simptome. E un cerc vicios dar nu aveam nevoie de alte intrebari, am si eu destule. Voiam sa stiu cum functioneaza lucrurile. Aici va fi banchetul:
https://magnificus.ro/

| Catrice a răspuns (pentru Celceintreaba35345):

Aoleo credeam ca e un banal club, dar asta arata a restaurant de lux :o
Punctul 2 rămâne valabil. Nu pare sa existe băuturi non-alcoolice. Poate câteva cocktailuri. Întrebi acolo. Tipii sunt străini, ii vezi acum și poate peste 10-15 ani la nunta ta laughing. "Dați-mi, va rog, ceva fără alcool. Nu aveți? Atunci o apa minerala."
Eventual poți dansa. Dacă te ține. Dacă ai cu cine. Dacă știi. Dacă nu ai noroc sa pună muzica simfonica laughing
Nu ai prieteni cu care sa stai și sa discuți? (Alta întrebare big grin)
Și ce contează acum ce faci, dansează și tu acolo cum te pricepi, bea, mănâncă pe saturate, fa și tu glume, cu câți colegi o sa te mai întâlnești de acum care să-ți amintească ce ai făcut?! Fa ce nu ai avut curaj sa faci pana acum!

Sau mai rămâne soluția de rezerva: stai la masa și ii privești pe alții cum se dau în stamba aka distrează.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Au fără alcool. Chelnerul te întreabă ce dorețti și tu îi spui. El te servește.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Celceintreaba35345):

Ala nu e club, e lasa de evenimente. Te asezi la masa ta si vei fi servit. Daca nu, faci si tu ce fac restul de la masa...

| Adry05 a răspuns (pentru Catrice):

N-au cum sa n-aiba bauturi non-alcoolice, e totusi un banchet si chiar sa fie numa adulti, ce, nu exista adulti care sa nu bea? Nu exista, si-n cluburi sunt cocktailuri fara alcool. Si chiar sa n-aiba, mare lucru, isi ia un suc/apa.

| Catrice a răspuns (pentru Adry05):

Am spus mai sus de soluția în cazul în care nu vrea alcool.
Chiar și cu alcool, băusem acum ceva timp pe undeva (tot o locație mai de lux așa) niște cocktailuri cu foarte puțin alcool, abia daca îți dădeai seama ca e.
Și dacă nu au nici suc și nici apa (cluburile de pe la mine au și asa ceva pe lângă alcool) ar putea pur și simplu sa meargă cu paharul la baie sa ia apa de robinet laughing

Eram la banchet intr-a 8-a. Cu câteva zile înainte diriginta, profesori, părinți erau toți cu ideea "fără alcool". În ziua respectiva la fel. După 11 seara, cineva comandase doua navete de bere. S-au împărțit intre elevi și profesori și câțiva părinți care au mai rămas.

| Cosmin86 a răspuns:

Si de ce sa nu bei si tu un vin rosu?