Buna! Daca o placi si vrei sa fii cu ea sau intr-un fel ai putea sa-i scrii din nou un mesaj, sa-ti ceri scuze ca ca ai avut o zi proasta sau doar ai avut o problema si erai nervos si nu aveai chef de nimic si de nimeni, si ca acum ti-ai dat seama si iti pare rau, si daca o sa-ti raspunda si o sa spuie ca nu-i niic sau ceva de genul incearca sa vorbesti cu ea ceva mai mult si incearca sa-i spui ca o placi de ceva vreme si nu stiiai cum sa- spui. Si nu mai asculta ce ti-o zis colegul tau sau ce o sa-ti spune prietenii de ea, nu asculta toate minciunile "gura lumii". Numai bine!
Wow, ce motiv. Doar pentru simplu fapt ca vorbeste cu mai multi tipi nu inseamna ca si are vreo treaba cu ei. Nici macar nu are ceva oficial cu tine, nu vad de ce ar renunta sa vorbeasca cu ei. Ai niste pretentii absurde si daca mergi pe principiul asta posibil sa gasesti doar vreuna foarte urata sau cu ceva defecte care sa nu vorbeasca cu niciun alt baiat.
Da like la orice distribui. Imi Îmi trimite vreo 5-6 snap-uri pe zi. Deci presupun ca asta si vrea. Sa ii scriu inapoi.
Faza e ca am si văzut faptul ca unul din tipii aia are numarul ei. Si eu il am. Totusi, se pare ca da numarul ei tuturor. Asta spune multe despre ea.
)))) ok, continua cu prejudecatile astea si o sa ajungi sa mori singur