| Panda13 a întrebat:

Hei TPU...voi cati copii vreti sa aveti? Eu 3..
2 baieti si o fata...si cum ati dori sa ii cheme? Argumentati de ce va place numele...happy
Eu pe primul baiat: Cristian...pentru ca imi place foarte mult Cristiano Ronaldo..fotbalistul meu preferatlove struck
Pe al doi-lea as vrea sa il cheme..Dorian Razvan...in primul rand pentru ca imi place ff mult Dorian Popa...in al-2-lea rand pentru ca..Razvan e un nume care imi place si asa il cheama pe fratele meu mai mare pe care il iubes cfoaarte mult
si pe fata: Edina sau RAluca. Edina pentru ca imi place ff mult numele..si Raluca..pt ca.pur si simplu imi placehappy

7 răspunsuri:
| baiatucushaormabuna a răspuns:

Vai ce familie!

| LorenaAnca a răspuns:

Eu as vrea sa am un baiat si o fata. Pe baiat as vrea sa poarte numele Antonio pentru ca cunosc un prieten foarte bine c acest nume si il strig ''Toni'' si mi se pare adorabil. Pe fata as vrea sa o cheme Elena pentru ca mi se pare un nume minunat si imi place.

| Cutareasca a răspuns:

Eu nu vreau sa am copii, dar daca o sa fie. Pe fata o sa o cheme Berry, pentru ca asta a fost porecla tatalui meu si acum este si a mea si as vrea ca ea sa duca traditia mai departe pe linia numelui. Daca o sa fie baiat, eh pai, am o lista super lunga: Rares- pentru ca mi se pare un nume adorabil. Robert- pentru ca imi place cum suna. Nume precum Sebastian, Octavian, iar imi plac, pentru ca sunt elegante, Daniel, iar imi place, pentru ca are o muzicalitate asa aparte.

| positivity a răspuns:

Eu una îmi doresc să am doi copii, gemeni, o fată şi un băiat. Cu toate că la început îmi doream doar un băiat.
Pe fată să o cheme Sawako, deoarece mereu am fost îndrăgostită de acest nume. Iar pe băiat Răzvan. Poate pentru că e un nume ce îmi inspiră încredere şi dragoste.
Pe fată aş da-o la un curs de pian, iar pe băiat la mai multe cursuri, pentru că ar putea face față fiind băiat. Probabil, l-aş da la un curs de vioară, chitară, pian, şi atât.
Nu aş fi blândă cu ei.
Îi voi învăţa de mici ce înseamnă muzica bună, şi nu îi voi scăpa din mâini. Să nu ajungă ca copiii din ziua de azi!

| Panda13 explică (pentru baiatucushaormabuna):

Dalaughing

| Panda13 explică (pentru positivity):

Pe primul as vrea sa il fac fotbalistlaughing)
Pe al-2-lea..probabil m-as ruga sa aiba ureche muzicala..si as vrea sa fie si actor.
Iar pe fata..nu stiu... poate as vrea sa joace volei, handbal..pt ca si mie imi place voleiul.dar pana la urma astea se vor intampla doar daca vor fi ei de acord..si daca o sa am 3 copii..si depinde si de sotlaughing)..totusi e cam devreme sa ma gandesc la astea...sunt o nebunalaughing) la 13 ani ma gandesc deja ce se va intampla pe la 24 de ani.

| SofiaMaria24 a răspuns:

Pe fata Alaska, si eu mai vreau si 3 baieti: Augustus pentru ca e dintr-o carte care imi place la fel ca Alaska si apoi, Cristian, sau Cristiano tot de la CR7 si apoi Neymar de la fotbalistul meu preferat

Întrebări similare