Da exista. Dar tu ne intrebi acum asta deoarece o persoana te-a ranit si crezi ca acea persoana era cea mai apropiata de tine. Da dupa mine exista dar amandoi trebuie sa fiti toleranti.
Da ar putea exista, numai ca tu trebuie sa o creezi in asa fel incat sa fie adevarata. incearca sa nu ii asculti pe ceilalti, incearca sa te convingi singura si sa faci acest lucru fara ajutorul nimanui.
Complicat dar nu imposibil. Cel mai bine te poti intelege cu persoane care au 20 de ani mai mult fata de tine pentru ca sant destul de maturizate.
Exact cum spui tu, cel mai bun prieten m-a tradat, cel caruia i-am oferit toata increderea mea, de care am fost alaturi din toata persoana mea cand a avut nevoie m-a tradat si inca ma tradeaza, m-a marginalizeaza si mai ma si minte ca nu este asa.Eu l-am ajutat mereu cand a avut probleme, am facut totul prntru el, este cel mai bun prieten al meu dar acum ii vad cealalta fata si ma simt destul de prost...
Eu nu mai cred in priteie adevarata am fost calacata in picioare de multe ori de prieteni mei falsi dar i las asa merg inainte ca lor le va parea rau pentru ca nu-s slaba nu pun suflet prea mult in asta pritenii acuma iti sunt mane poimaine nu-ti mai sunt toti is falsi. Dar cel mai bun prieten pentru sufletul tau ti Dumnezeu
si parintii iti pot fi cei mai buni prieteni daca te intelegi cu ei bine