Cum spuneam mai sus, mai bine fa-ti un cadou de sarbatori! L-am folosit atatea zile, cate 20 min pe zi si nimic, mai buna e pasta de dinti! Eu sincer, nu-l recomand, dar treaba ta! E un aparat de...aruncat la gunoi!
Eu nu stiu ca nu sunt dentist dar te sfatui sa iai b/u asta e cel mai important sa iai nou succes
L-am comandat eu pe White Light cu gel, il am de 3 zile si nimic! Parea prea bun pretul ca sa fie adevarat ce se scrie despre el. Cica iti albeste dintii in primele 10 minute de la folosire...aiurea, l-am tinut pana m-a durut gura si nimic! Unde mai pui ca pe el scrie...MADE IN CHINA Am dat si banii aiurea pe el, mai bine imi vedeam de treaba. Referitor la lumina puternica care apare in promo-ul de prezentare, relax, e doar un led care nu vede aproape nimic. Credeam ca bateriile sunt descarcate si cand colo, atat vede el. Oricum il mai incerc cateva zile sa vad ce se mai intampla ca dupa ce l-am platit nu mai am nimic de pierdut. Iar daca nu il cumparam, ma gandeam mereu ca poate e bun si ca as putea avea si eu dinti de vedeta) Sfatul meu: mai bine de banii aia cumparati ceva frumos de sarbatori! ( daca totusi, ca prin minune, aparatul va fi util iti voi spune, desi ma indoiesc)!
Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute