Nu semnifică nimic. Visurile sunt doar o combinație de amintiri cu realitatea.
În timpul visului se pot combina elemente din lumea reală cu cele din vis. De exemplu, suntele: trecea o mașină pe drum și când te-ai trezit nu ai realizat ce se întâmplă așa că ai continuat visul. Căldura e tot din realitate. Te-ai mișcat probabil și te-ai încălzit cu pătura/plapuma pe tine.
Nu are nicio semnificatie, asa a reactionat subconstientul tau dupa ce te-ai uitat la filme de rahat.
Dar de ce dupa ce am deschis ochii visul tot a continuat?
Interesant. Este greu de presupus ce s-a intamplat. Dar pana la urma este doar un vis. Faza cu ochii a fost o iluzie. Dar crede-ma, stiu ce zici si e inexplicabil? Pot sa iti spun ce am visat eu?
Eram acasa la varumiu. Si ne punem la somn. El avea patul in stanga mea. In dreapta mea era un scaun. Ma trezesc noaptea dintr-un vis(nu mai stiu ce) ma uit si ala nu era un pat. Ma intorc si era pe scaun. Dupa am fost cuprins de frica. Statea pe scaun in intuneric cu, calul plecat. Apoi ma intorc spre pat si el era acolo, dormea. Si ultima data am tras o privire iar spre scaun si era un iepuras mic de plus. O jucarie de-a lui. Si acum ma sperie acel iepure
Deci sunt tot felul de faze. Pe al meu chiar nu il explic. Si aveam ochii deschisi.
A fost un scurt cosmar...Si ochii au fost o iluzie din cauza oboselii...Am patit la fel de multe ori... Intr-o noapte am terminat de editat un video si eram extrem de obosit...Si in fata mea am un TV urias...Pentru o secundami-am vazut cainele meu de cand aveam 8 ani care murise chiar in fata mea....Sunt niste iluzii bazate pe experientele din trecut si din prezent...Dar iti recomand sa nu te mai uiti la filme de genul pentru ca chiar daca tu nu te sperii pe moment vei avea momente in care nu stii ce se intampla de ce iti e frica...
Diorrus întreabă: