| bebelinnAa a întrebat:

Hei TPU... vreau sa va pun o intrebare mai ...delicata

Daca unul dintre parintii tai este alcoolic si face panarama etc.chatterbox
Eu ca fiica pot sa il reneg ...adica sa fac in asa fel incat sa cada din drepturi paritesti?big grin
Dar nu mai el...nu si celalalt?

Daca da imi puteti spune cum procedez sau ce pasi trebuie sa urmez...

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Chestia asta cu renegatul...e mai mult pentru tine.Adica parintii pot decide sa nu-ti lase nimic,sa nu te mai considere fata lor, dar legatura de sange si din certificat ramane.Dar pentru ei nu existi tu.
Asa cu tatal tau, decade la 0 in ochii tai si e om obisnuit, dar in acte nu stiu sa se poata face nimic la comanda.
Daca ar fi fost sa divorteze...da, putea fi decazut din drepturile parintesti.

| Libelle a răspuns:

AlexC-se vede ca nu stii cum e sa ai un tata alcoolic
Si nu,nu e nimeni prieten cu ea. Daca mai ai de gand sa zici ceva,o faci degeaba, si asa probabil vorbesti in necunostinta totala de cauza.

bebElinaa-ai pus o intrebare in care ai exagerat putin, accepta tot felul de raspunsnuri.Nu sarii cu jigniri, ca nu rezolvi nimic.

| NarcyNarcisa a răspuns:

Poti anunta Protectia copilului

| AlexC a răspuns:

Fata draga, tu gandesti? CUm adica sa cada din drepturile parintesti? Sa te duci la orfelinat si el la inchisoare? Si chiar daca ramai cu maica-ta si nu divorteaza de el va plati o amenda, bani, banii familiiei tale, ai lui si-alor mamei tale.
Ce iti face? Te bate? Te pune la munci grele? Te biciuieste? Te obliga sa te prostituezi? Ti-a vandut un rinichi? Te-a violat cand a fost beat?
Daca da, suna la protectia copilului sau du-te la politie si depune o plangere. Dar vad ca nu ai capul pe umeri si nu sti ce vorbesti (mi-am dat seama dupa emoticon). Tu incerci sa te razbuni, cel mai probabil dintr-un motiv pueril.

| AlexC a răspuns:

Mda, incerc sa-ti deschid ochii si ma faci retardat; si apoi imi mai si clipesti, de doua ori!
P.S: "putin mai mult retardat"? Explica, te rog, ce mod de comparatie ai folosit. Cum ma bag aiurea in seama din moment ce ai postat o intrebare publica? Ceilalti care au raspuns la intrebare stiu despre ce e vorba? Au si ele tati alcoolici, sau sunt prietenele tale?

| bebelinnAa explică:

@alexc am impresia ca esto putin mai mult retardat dar nu stiu de cewinking
Nu te baga aiurea in seama daca nu stii despre ce e vorbawinking