Experimentu asta tine mai mult de chimie decat de fizica, nu?
in fine, eu iti dau o idee, doar ca dureaza cateva ore toata treaba. pui un o intr-un pahar si torni otet peste (sa il acopere complet). Apoi tii paharul 24 de ore la frigider. Coaja oului e dizolvata. Il scoti din otet cu o lingura, dar lucreaza cu grija ca sa nu il spargi. Il pui in otet proaspat. Lasi inca 24 de ore paharul in frigider si gata. Oul va deveni elastic
Iti multumesc foarte mult! O idee geniala!
Si inca ceva, daca las mai putin oul la frigider are ceva? Pentru ca imi trebuie maine.
Iti multumesc foarte mult pentru raspuns, este super!
Si inca o intrebare, daca las oul mai putin la frigider are ceva?
Nu stiu ce sa zic. Pe noi ne-a invatat la chimie sa facem experimentu asta si am tinut oul mai multe ore, asa cum ti-am scris. Oricum eu zic sa incerci chiar daca nu ai timp sa il tii cate ore ti-am zis eu. Oricum coaja se va dizolva in otet si va arata interesant oul. Succes