| usernameinvalid7 a întrebat:

Hei tuturor. Am o situatie din care nu stiu cum sa ies, nu stiu cum sa o continui mai bine zis. Acum o saptamana m-am cunoscut cu un tip pe o aplicatie random dar fara sa cautam ceva anume, am inceput sa vorbim foarte mult mesaje si apeluri pana cand ne am dat seama ca ne potrivim prea mult si am decis ca el sa vina de la 400km sa stea la mine. Un gest extraordinar si alte eforturi si gesturi care le-a facut pentru mine dau dovada ca chiar tine la mine. Bun, tata stie de el, nu stiu cat de acord o sa fie sa stea la noi, iar cu mama nu stiu ce sa fac, asta incerc sa creieresc dar nu pot sa mi dau seama cum, pentru ca ea e o persoana vulcanica si neintelegatoare..si e mai rau decat credeti. As fi ales varianta sa nu i spun si el sa vina in serile cand este ea la munca da astea s doar 2 seri si nu prea e mult..nu stiu ce sa fac, sa vorbesc cu ea? El e dispus sa o cunoasca si sa faca tot ce poate dar mama nu cred ca o sa înțeleagă acest lucru! Rapid, am nevoie de un răspuns imediat ca sa iau decizia...mulțumesc!

4 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Adică, nu-i la tine?

| VoidEternal a răspuns:

Sa-ti aduci prietenul si sa locuiti impreuna cu parintii (ai tai sau ai lui, nu conteaza) e din start o idee proasta. Garantat vor iesi scantei mai devreme sau mai tarziu. De cele mai multe ori mai devreme.

| usernameinvalid7 explică (pentru VoidEternal):

Sta doar cateva zile nu de tot