Nu mi-au placut niciodata oamenii care nu se uita la mine cand vorbesc cu mine, sau vorbesc cu ei, mi se pare lipsa de respect sau oameni perversi, ori care au ceva de ascuns.
In aceeasi situatie inconfortabila suntem si noi, cand cineva ca tine se comporta asa.
Wow sincera sa fiu nu credeam ca sunt privita in acest fel din cauza felului meu de a fi... crezi ca eu imi doresc sa fiu asa? Chiar nu, mai ales ca acum stiu cum ma priveste lumea. Da, asa e, am o problema: sunt foarte foarte timida si chestia asta n-am cum sa o schimb... poate doar cand o sa ma maturizez o sa ma schimb. Si apropo, puteai sa-mi spui chestia asta intr-un mod mai dragut si nu cu atata ura.
Imi pare rau daca tu vezi ura aici, eu nu vad decat un raspuns sincer si direct, spus din experietnat mea de peste 50 de ani.
Nu poate fii ura din multe puncte de vedere: nu te cunosc personal, nu stiu cine esti si nici nu ma interseaza persoana ta.
Sunt aici sa dau raspunsuri directe, sincere si la obiect.
Nu sunt aici sa te mangai pe cap si sa te mint frumos, spunandu-ti ceea ce vrei tu sa auzi, ca nu te ajuta cu nimic asta, dimpotriva.
Nu uita, bariera dintre timiditatea si aroganta este confuzabila. Marea majoritate te pot percepe ca fiind aroganta sau nepasatoare, ca sa nu spun lipsita de bun simt si respect, daca nu saluti si nu te adresezi oamenilor cu respect, fiind inca copil.
Din pacate, problema ta o poti rezolva doar tu prin vointa si ambitie, prin riidcarea capului si privitul in ochi oamenilor, ca sa arati ca esti sincera si respectuoasa.
Uhmm... ai inteles cam totul gresit. Eu nu ma refer ca mi-e rusine sa salut lumea pe strada si ca merg cu capul in jos. Eu ma refer strict la situatia AIA cand sunt in PUBLIC si port o conversatie cu o persoana NECUNOSCUTA. Te rog de acum sa nu mai raspunzi daca nu ai inteles EXACT la ce ma refer. Ma faci sa ma simt prost degeaba si nu imi place chestia asta.