Daca prietena ta a ales sa creada un papagal care minte, in loc sa-si creada propriul iubit, atunci inseamna ca nu-ti este prietena deloc si nici iubita si nu ai pierdut nimic... odata ce nu are sentimente serioase si sincere pentru tine.
Cauta-ti alta si vezi-ti de viata ta, ca nu-ti merita nici atentia si nici dragostea daca-ti pune la indoiala cuvantul tau, al omului care o iubeste, cu minciunile unui papgal motat, care imprastie rahat si mincina.
Spune-i ca-ti pare rau pentru ea, dar daca a ales sa creada pe altii care mint, in loc sa te creada pe tine, care o iubesti, atunci este lipsa toata de respect, incredere si dragoste si in acest caz, este mai bine sa nu mai fiti impreuna.
Ce clasă sunteți?
Dacă ești în clasa a 8 poți să o uiți că vei merge la liceu și vei cunoaște altele.
Ce ai scris tu e ceartă de maxim clasa a 8.
O să ajungi la liceu și acolo vei trăi ca în filme cu fetele până în clasa a 12.
Ar trebui să nu o mai bagi în seamă și nici pe colegii care spun că tu ești obsedat sexual. Continuă să înveți și dacă ești clasa a 8a la liceu sigur îți vei face mai mulți prieteni mai buni.
Nu te mai gândi la lucrul ăsta. Dacă fata aia l-a crezut pe băiatul ăla și nu pe tine înseamnă că era o prietenă falsă care nu merita atenția ta.
Ai Instagram? mi-ar placea sa vorbim pe tema asta
Daca a crezut un idiot intrigant ca acela este clar că nu avea încredere multa în tine și nu prea te lua în serios.
Pleacă ușor urechea la intrigi și bârfe iar asta denota o personalitate slabă și mai ales inflexibilă dacă s-a supărat doar din atâta lucru.
Cand tot incercam sa o conving ca ala ii retardat si face asta doar pentru atentie o zis ca cica si ea mo vazut ca ma uitam si iti dai seama ca o zis asta pentru ca si ala o zis ca ma vede si eu derutat mintea si nu mai suport efectiv
Cred că ar trebui să uiți de ea și să te focusezi pe alt ceva care te face fericit.Pentru că ea din moment ce s-a certat cu tine pe tema asta și nu a vrut să te înțeleagă mai bine vorbești cu o altă tipă.
Sau mai bine aștepți să mai treacă anii și să mai încerci să ieși cu ea undeva, să pregătești un picnic. Discutați voi)
Sper că a fost de ajutor!))
Imi poti da instagramul tau? mi-ar placea sa vorbim putin mai mult despre asta )