Ce clasă sunteți?
Dacă ești în clasa a 8 poți să o uiți că vei merge la liceu și vei cunoaște altele.
Ce ai scris tu e ceartă de maxim clasa a 8.
O să ajungi la liceu și acolo vei trăi ca în filme cu fetele până în clasa a 12.
Cred că ar trebui să uiți de ea și să te focusezi pe alt ceva care te face fericit.Pentru că ea din moment ce s-a certat cu tine pe tema asta și nu a vrut să te înțeleagă mai bine vorbești cu o altă tipă.
Sau mai bine aștepți să mai treacă anii și să mai încerci să ieși cu ea undeva, să pregătești un picnic. Discutați voi)
Sper că a fost de ajutor!))
Daca prietena ta a ales sa creada un papagal care minte, in loc sa-si creada propriul iubit, atunci inseamna ca nu-ti este prietena deloc si nici iubita si nu ai pierdut nimic... odata ce nu are sentimente serioase si sincere pentru tine.
Cauta-ti alta si vezi-ti de viata ta, ca nu-ti merita nici atentia si nici dragostea daca-ti pune la indoiala cuvantul tau, al omului care o iubeste, cu minciunile unui papgal motat, care imprastie rahat si mincina.
Spune-i ca-ti pare rau pentru ea, dar daca a ales sa creada pe altii care mint, in loc sa te creada pe tine, care o iubesti, atunci este lipsa toata de respect, incredere si dragoste si in acest caz, este mai bine sa nu mai fiti impreuna.
Imi poti da instagramul tau? mi-ar placea sa vorbim putin mai mult despre asta )
Cand tot incercam sa o conving ca ala ii retardat si face asta doar pentru atentie o zis ca cica si ea mo vazut ca ma uitam si iti dai seama ca o zis asta pentru ca si ala o zis ca ma vede si eu derutat mintea si nu mai suport efectiv
Ar trebui să nu o mai bagi în seamă și nici pe colegii care spun că tu ești obsedat sexual. Continuă să înveți și dacă ești clasa a 8a la liceu sigur îți vei face mai mulți prieteni mai buni.
Nu te mai gândi la lucrul ăsta. Dacă fata aia l-a crezut pe băiatul ăla și nu pe tine înseamnă că era o prietenă falsă care nu merita atenția ta.