anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii! Am 12 ani si am o "problema".

Deci, odata la vreo 2 -3 zile,sau cand imi vine mie cheful ma duc in baie, incui usa si ma machiez *-*. Deci... sunt pasionata, ma uit la multe tutoriale, chestii si ma machiez si eu cateodata. Deci, ma dau cu produsele mamei laughing si nu stie nimeni. Machiajul, zic eu, imi iese foarte bine. Oricum, dupa, ma sterg imediat. Dar totusi, am aceasta obsesie, sa ma duc mereu si sa ma machiez, apoi imediat sa ma sterg { demachiez}. In legatura cu demachiatul, ma demachiez cu o discheta de bumbac pe care pun crema Nivea Soft.

Ce parere-aveti?
I se poate intampla ceva tenului meu acum sau mai tarziu? straight face
FUNDA!

6 răspunsuri:
| BeStMaN a răspuns:

Depinde ce machiaj folosesti citeste pe ambalajwinking

| Elllliiii a răspuns:

Depinde de crema pe care o folosesti,... eu cred ca nu ar trebui sa te mai ascunzi, poate chiar esti talentata si pe viitor o sa iti prinda bine

| AcHollism a răspuns:

Daca continui sa te machiezi zilnic evident ca pe la 30 de ani va incepe sa iti apara riduri si alea.Dar depinde mult si de cat de bune sunt produsele pe care le folosesti, dar si de tenul tau.Bafta!^-^

| FUCKy0u a răspuns:

Nu.Daca e doar machiaj nu cred ca e o problema.Numai sa nu te dai cu fond de ten...Si mie imi placea foarte mult machiatul si ma machiez tot asa ca tine de ceva timp si nu am nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BeStMaN):

Nu stiu la ce te referi. Dar folosesc de obicei :
creion pentru ochi negru, fard de pleoape, rimel { mai rar }, ruj, gloss { rar }, balsam de buze, eyeliner { mai rar } si cam atat. Dar ma demachiez imediat dupa.

| BluishAngel a răspuns:

Daca te demachiezi imediat dupa ce te machiezi poti sta linistita, nu patesti absolut nimicwinking Doar daca stai cu el mult timp, aproape toata ziua, atunci e cazul sa iti faci griji.Atata timp cat doar experimentezi machiaje e ok, este perfect normal.Si eu la varsta ta am inceput sa incerc treptat cosmeticele happy