| Schindea_Georgiana_1998 a întrebat:

Heii am 16 ani, mama mi.a gasit un pachet de tigari in geanta... a plecat foarte suparata si mia zis sa ma gandesc pan se intoarce....stie ca am m.ai avut antecedente cu fumat si stie ca m.am lasat ( ceea ce nu sa intamplat )... ce I.as putea zice ca sa nu o suar ea fiind si umpic cam bolnava...sad

11 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Intreaba-o frumos. Vrei sa fiu sincera? sau sa te mint? si mna, ii spui adevaru, oricum incredere in tine numai are.

| DenisIonut01 a răspuns:

Adevarul,spune-i adevarul si nu o mai minti pe mama ta! sper ca nu te gandesti ca ti-a luat pachetul numa asa sa iti faca in ciuda sau sa il fumeze ea nu?

| Radu284 a răspuns:

Ii spui ca asta e, daca nu voia sa se supere nu trebuia sa caute in geanta ta.

| mont a răspuns:

Cea mai ok varianta ar fi sa dai cu ea la pace si sa accepte ca e corpul tau si faci ce vrei, chiar daca asta inseamna sa fumezi, e mai ok sa nu te tot ascunzi. Si sa ii spui ca o sa te lasi singura cand o sa decizi asta, dar nu cu forta.

| fearlessss a răspuns:

Spune-i ca nu ai mai fumat de atunci decat de vreo saptamana ai inceput iarasi putin din cauza anturajului si promite-i ca de data asta chiar te lasi
Incearca sa te lasi, iar in caz ca nu poti sau chiar nu vrei, i-ati la bucata, nu mai lua pachete si nu mai risca sa te prinda.
Totusi, eu ti-as zice sa incerci sa te lasi, nu iti fac bine si in plus nici macar nu dau anumite ''stari'' sa zicem asa.Mie mi se par tare aiurea tigarile

| ReViNeMaScAtii a răspuns:

Spune-i ca ii al unei prietene (de care stie si mama ta ca fumeaza) si la uitat la tine cand ai iesit pe afara...incearca sa fi convingatoare happy

| Ritsuko a răspuns:

Pai ii promiti ca vei renunta, si asa trebuie sa faci, nu ai nici un beneficiu in a fuma. Daca fumezi vei observa schimbari urate in corpul tau.Nu o mai supara pe mamica dupa ce te-a crescut 16 ani cu bune si rele.

| ??????????? a răspuns:

Sti cand eram cu prietenii unu statea tare prost cu gatu si un baiat i-a luat pachetu de tigari l-a pus intr-o mana si a luat 15 lei in alta mana si l-a pus sa aleaga.El normal ca a ales tigarile si baiatu ala a dat foc la cei 15 lei de atunci nu l-am mai vazut fumand, poate ai inteles ceva din asta.Ai 16 ani du-te si tu iesi cu prieteni si lasa tigarile, in plus gandeste-te si la mama ta.Ea munceste sa iti puna o paine pe masa si sa iti dea bani pentru ca tu sa i cheltuiesti pe tigari.

| Sidonia07 a răspuns:

Inainte de a.ti lua un pachet de tigari gandeste.te la mama ta. daca nu merge gaseste alta motivatie.

| LastKisss a răspuns:

Trebuie sa fii mai atenta data viitoare, spune-i ca o sa te lasi de data asta si incearca sa o linistesti...

| Andreisupercool a răspuns:

De cate ori imi gasea mie bunica-mea tigara si bricheta sau chibrita si imi zicea cand te lasi.I-am zis ca ma las si nu m-am lasat si dupa a trebiut sa plec in Italia unde nu iti da tigari la bucata sau pachet daca nu ai 18 ani asa ca acum nu mai fumez fa si tu la fel