| Ciuuf a întrebat:

Heii.Am o mica mare problema.Imi place de un baiat,si el stie asta,si nu stiu daca acelui baiat ii place de mine,dar el mi-a zis ca "m-a placut". Cand ma vede se uita cu codata ochiului la mine si nu ma saluta, adica asteapta sa-l salut eu prima. sad
Eu nu am mai vobit cu le de vreo 3-4 saptamani si,imi este dor de el,dar eu nu vreau sa "ajung eu la el". Deci sunt bagata in ceata.A, si eu nu am fost cu el impreuna.Eu nu prea vreau sa ma bag in seama cu el,pentru ca e o fire mai nervoasa,si simt ca atunci cand ma vede se enerveaza.(Asa am o presimtire,nu stiu de ce.).Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Bineinteles, dau si funda.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

Daca ti-ar vedea poza din avatar..., este asa de draguta! Vrei tu un "om" nervos prin apropiere? De ce nu-l lasi pe el sa lupte sa se bage in seama cu tine? Mi se pare ca-i prea increzut si nu-i potrivit pentru tine! Tu esti o fiinta sensibila si cu mult bun simt; de ce nu-ti gasesti pe cineva care sa-ti corespunda sentimentelor tale? Iti inteleg "dorul", dar il poti avea pentru cineva special si de suflet! Cu ocazia asta, i-ai putea da o lectie de bun simt acestui "domnisor nervos". Iesi din "ceata" si ai putina rabdare; cel care te place e super fericit sa te aiba macar in apropiere... Lupta cu dorul asta neconstructiv si fii tare! Esti minunata si cel potrivit e pe drum spre tine! Mult noroc!

2 răspunsuri:
| Ciuuf explică (pentru Caro34):

Chiar as vrea sa ne cunoastem mai bine.Da-mi un mesaj. (:

| Danysan a răspuns:

Trebuie sa il inviti in Oras si apoi cand e mai relaxat -incepe sa bati si tu apropouri -si vezic e zice -Si ce e cu nervozitatea la el -are prb sau ce -sa fie normal.Ai grija!