Sfatul meu este sa nu mai inceapa nicio relatie pana nu implineste varsta de 18 ani, trebuie sa se dedice scolii, invataturii.In general baietii de 17, 18 ani doresc sex
Daca are motive bine intemeiate, da.
Daca nu, daca tipul nu se poarta frumos cu ea si nu o respecta, mi se pare normal sa nu mai aiba de-a face cu el.
E o diferenţă mare de ani.Dar dragostea nu are varstă, doar să nu facă vreo prostie..sau să-şi bată joc de ea
Pup
Copiii vor sa aiba copii; nu-i prea devreme? Intreaba-ti ’’prietena’’daca stie ce poate urma daca e gravida, parasita si afla parintii.
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar cred ca trebuie sa termine pentru ca ea cind va avea 15-16 ani el deja va avea 19-20 si nu o sa mai vrea acelasi lucruri ca ea..de exemplu ea va dori sa mearga la vreo petrecere iar el deja va fi plictisit de toate astea.Mai bine termina tot
Mai bine sa se desparta! E clar ca "o vrea" doar ca sa se culce cu ea.Un baiat de 17 ani isi gaseste o fata de varsta lui, sau mai mare putin, dar sigur nu mai mica cu 4 ani.E mai bine sa se desparta pana nu il apuca datul jos de chilotei.
In primul rand, "desparta", nu "desparteasca". Ce dracu`? 13 ani are ea iar el 17? Omul nu e normal. La 13 ani nici macar adolescent nu esti. Mai stiu eu cazuri dintr-astea, cu fata 14 si el 18, da` ala era pocait, macar avea ceva siguranta.
Am eu impresia sau generatiile astea stiu prea multe despre relatii si sex si prea putine despre scoala?
Cu tot respectul, spune-i prietenei tale ca baiatul acela nu urmareste altceva decat sa ajunga in pantalonii ei.
jeremih întreabă:
PrintesaTaMicutule întreabă: