| Beatrys a întrebat:

Heii..Am o prietena care are o relatie cu un baiat de 17 ani si ea are 13 ani.Sa continuie relatie sau sa se desparteasca de el?

18 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să n-o continue.

| Bia2001 a răspuns:

Daca chiar il iubeste poata sa continuie relatia cu el

| marianamay a răspuns:

Sfatul meu este sa nu mai inceapa nicio relatie pana nu implineste varsta de 18 ani, trebuie sa se dedice scolii, invataturii.In general baietii de 17, 18 ani doresc sex

| Șurubelniță a răspuns:

Daca are motive bine intemeiate, da.
Daca nu, daca tipul nu se poarta frumos cu ea si nu o respecta, mi se pare normal sa nu mai aiba de-a face cu el.

| Fatamuntilor a răspuns:

La 13 ani e mult prewa mica.Scoala inainte de toate.

| Azµre a răspuns:

Să se joace cu păpușile! Nu e normal așa ceva!

| ReiVaN a răspuns:

Desparteasca?straight face

| Tequuilla a răspuns:

E o diferenţă mare de ani.Dar dragostea nu are varstă, doar să nu facă vreo prostie..sau să-şi bată joc de ea thinking
Pup kiss

| DNSK a răspuns:

Eu zic ca o sa se desparteasca de el, asa zic eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
La 13 ani ar trebui să-şi vadă de şcoală nu de relaţii.
Te pup!

| Etiene a răspuns:

Copiii vor sa aiba copii; nu-i prea devreme? Intreaba-ti ’’prietena’’daca stie ce poate urma daca e gravida, parasita si afla parintii.

| Silvya18 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar cred ca trebuie sa termine pentru ca ea cind va avea 15-16 ani el deja va avea 19-20 si nu o sa mai vrea acelasi lucruri ca ea..de exemplu ea va dori sa mearga la vreo petrecere iar el deja va fi plictisit de toate astea.Mai bine termina tot

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Azµre):

Eu la 13 tocmai terminasem seria din Povesti nemuritoare.

| mariucakatinca a răspuns:

Mai bine sa se desparta! E clar ca "o vrea" doar ca sa se culce cu ea.Un baiat de 17 ani isi gaseste o fata de varsta lui, sau mai mare putin, dar sigur nu mai mica cu 4 ani.E mai bine sa se desparta pana nu il apuca datul jos de chilotei.

Răspuns utilizator avertizat
| Dariusuu a răspuns:

Nu.

Spune-i să pună punct.

| XxcorixX a răspuns:

In primul rand, "desparta", nu "desparteasca". Ce dracu`? 13 ani are ea iar el 17? Omul nu e normal. La 13 ani nici macar adolescent nu esti. Mai stiu eu cazuri dintr-astea, cu fata 14 si el 18, da` ala era pocait, macar avea ceva siguranta.
Am eu impresia sau generatiile astea stiu prea multe despre relatii si sex si prea putine despre scoala?
Cu tot respectul, spune-i prietenei tale ca baiatul acela nu urmareste altceva decat sa ajunga in pantalonii ei.

| simonafrumoasa a răspuns:

Depinde de dragostea dintre ei.