Draga mea Adry05. Sfatul meu este sa il uiti pe acest baiat, indiferent de cum este el.El ti-a spus foarte clar ca unui prieten de-al lui ii place de tine deci iti spun din proprie experienta ca nu se va baga.Si eu am prieteni foarte buni, iar daca mie imi place de o fata nimeni nu se baga .Eu te-as sfatui sa incerci sa te apropii de baiatul ala caruia ii place de tine, poate dupa ce il cunosti o sa iti placa de el si iese ceva frumos.Bafta sa ai! :*
Buna! Pai este cam complicat. Eu sincer asi vorbi cu el pe Facebook (l-as baga eu in seama) si l-as intreba daca este suparat pe mine si de ce ma evita, si dupa ce mai vorbesc cu el (incerc sa-l cunosc mai bine punandu-i intrebari) il intreb ce simte pentru mine si daca spune ca ma place i-asi spune ca si eu il plac, ca nu ma intereseaza de prietenul lui si chiar daca sta departe am gasi moduri sa ne vedem... Eu sunt mai directa, adica pana la urma mi se pare ceea mai buna modalitate sa-l intreb. Dar, in caz ca l-ai intrebat si a spus nu sau ca nu ai curaj poti sa il cunosti si pe baiatul care te place, poate o sa iti placa de el. Tu alegi ce faci. Sper ca ti-am fost de ajutor, bafta :*
L-am intrebat daca ma place si a zis ca da, si i-am marturisit si eu ca-l plac si cu toate astea nu m-a bagat in seama. Si nu, de prietenului lui chiar nu-mi place! Am incercat dar degeaba.