| ZoZoHeart a întrebat:

Anul acesta as vrea sa imi serbez zuia de nasterre cu mai multi colegi de-ai mei. de scoala. Dae ca stau intr-o locuinta destul dar problema este ca stau intr-o locuinta destul de mica si as vrea sa inchiriez o sala gen de festivitati. dar nu foarte mare, gen cum sunt locurile de joaca, dar nu un loc de joaca, o sala unde sa puten dansa, sa ne putem juca diverse jocuri, sa avem loc sa mancam etc. Aveti idee cam la ce pret ar putea ajunge?
Mersi, dau funda :*

Răspuns Câştigător
| AddutssaX a răspuns:

Depinde si de cati colegi inviti, ce meniu preferi.mai bine ti-ai invita cativa prieteni la un film.cred ca ar fi destul de OKhappydar cu sala, multicelhappy

6 răspunsuri:
| horansgang a răspuns:

Nu stiu.

| ZoZoHeart explică (pentru AddutssaX):

Mersi muult love struck Mi-ai dat o super idee, doar ca nu imi apare fundita aia in rdeptul raspunsului tau X-( Promit ca iti voi da fundita cand voi putea :*

| AddutssaX a răspuns (pentru ZoZoHeart):

Poti sa luat masa dupa la un fast-food...si un bowling/biliard..eu asa prefer sa serbez... daca nu le poti luat tu popcornwinking

Nici aici nu apare blestemata aia de fundita -.-" Lasa un raspuns scurt, gen "Succes! " ca poate apare :-l

| AddutssaX a răspuns:

Si apropohappy La multi ani!

Mersihee hee. chiar nu stiu ce s-a intamplat cu fundita, imi pare rau. straight face