| ellabella7 a întrebat:

Heii,buna as vrea sa va pun o intrebaresad Azi am aflat ca taica-meu o inseala pe mami.Adica vorbeam la telefon cu mami despre ceva de pe telefonul tatei ca eu nu mai aveam centi.Cand i inchid mamei primesc 1 mesaj.il citesc, nu era nr trecut in telefon cu un nume era doar 07... ,iar in mesaj era cineva, femeie care spunea a o sune ca i dor de el si bla bla bla, prostii:-JAsa ca am luat rapid un pix si o foaie si am notat numarul.Nu am pomenit nimic de mesaj, desi tati era acasa.i spun ca iar trebuie sa o sun pe mamia si iar primesc un mesaj de la acelasi numar.Tot ca nushce ca i dor si prostii.Atunci nervoasa m-am dus la taicameu si am zis ca cei cu foica asta,i dor sa cheleasca? Si l-am certat,el cica nu-i nimeni,nu o vorbit cu nimeni(Mami si tati au mai avut odata o problema de genu,dar sau impacat cu conditia ca tati sa nu o mai faca,ca daca il mai prinde odata, divorteaza.)Eu acum nevrand sa-i spun mamei ca stiam ca divorteaza i-am spus tatei ca nul spun, da eu o sun pe aia sa vad cinei waitingVa rog ajutati-ma cu un sfatpuppy dog eyes ce ar trebui sa fac, sa-i spun mamei sau nu?cryingFundapuppy dog eyes

4 răspunsuri:
| QueenE a răspuns:

Buna,
deci si eu am fost intr-o situate asemanatoare.
Parerea mea e ca sa nu ii spui inca mamei tale despre mesaje vorbeste cu taicatu si intreaba-l daca chiar a avut ceva cu tipa aia,. Si pana nu esti sigura ca chiar o inseala nu ii spune ca poate nu ii asa si ii faci sa se certe degeaba!
Sper ca te am ajutat!
PaPa

| Burlacu006 a răspuns:

Fi atenta ca si la mine a fost problema asta, eu zic sa-i spui mamei despre mesaj, daca tu nu-i spui mamei tale taicatu o sa continue asa din cauza ca tu nul parasti.

| mahmy97 a răspuns:

Mai fata nu stiu ce sa zic nici eu nu as sti ce sa fac dar cum ai luao tot e rau daca ii spui mamei si divorteaza e de rau daca nu ii spui mamei tata isi face de cap as zice sa faci ce iti dicteaza inima mai bine nu ai zice nimic poate chiar a fost o greseala din parte celeia care a dat mesajul sincer imi pare teribil de rau fiindca am avut si eu situatii in gen si e periculos te simti prost la asemenea chestii bafta in continuare sper sa nu fie nimic adevarat

| Danapiandi a răspuns:

E urata situatia oricum. Daca taci nu e bine... daca spui iar nu e.straight face Eu zic sa mai astepti 2-3 zile sa vezi ce se mai intampla. Poate acum daca a vazut ca l-ai descoperit se gandeste ca e mai bine sa renunte la aventuri pentru binele familiei. Oricum incearca sa vorbesti cu el... fara nervi si cu calm, si fara sa stie nimeni. Daca dupa toate astea situatia e la fel desi e aiurea trebuie sa ii spui mamei, iar ea va lua decizia corespunzatoare straight face. Bafta!