Pot exista multe motive pentru care nu ai avut pana acum un iubit. Nu ne-ai spus mare lucru despre tine, asa ca eu unul nu imi pot forma o parere si sa incerc sa iti dau o solutie. Ar fi usor sa iti zic sa te bagi in seama cu baieti dar nu stiu daca asta este solutia. Cauza este undeva in comportamentul tau, poate ai asteptari prea mari, poate pari indisponibila...pot exista multe motive. daca imi spui mai multe despre tine as putea incerca sa gasesc o solutie la problema ta. Cat despre "fizic" desi conteaza mult, atitudinea e cea care face diferenta. Oricum sunt sigur ca esti frumoasa
Te inteleg. Ai putea sa te "holbezi" si tu la un baiat pentru cateva secunde astfel incat sa observe asta, ai putea sa ii zambesti putin. Fa cunostinta cu cat mai multe persoane, zambeste-le si vei observa rezultate. Multi baieti nu indraznesc din teama de a fi respinsi, dar daca li se da o sansa iti zic eu ca vor "abuza" de ea. Sper ca te-am ajutat!
De ce nu te duci tu să vorbești cu un băiat care îți place? Dacă nu îți place de nimeni nu merită să ai o relație doar de mântuială.
Zi-le prietenelor care au iubit sa vorbeasca cu ei si sa-ti organizeze si tie o intalnire cu vreun prieten de-al lor. Si fii si tu mai indrazneata, implicate in conversatii in grupuri pe la pauze si da-te mai pe langa baieti, zambeste-le, giontestei moale
Nu te " arunca" în brațele oricui, în zilele noastre băieții nu mai vor relații serioase doar o noapte și gata, acum sunt relații pasagere dar când vei creste îți vei găsi pe cineva "cu capul pe umeri" și bineînțeles dragostea adevărată!
Heii! Mersi ca ma poti ajuta. Pai despre mine as putea sa îți spun ca sunt cam selectivă nu imi plac tot felul de băieți. As putea spune ca sunt si copilaroasa iar cu băieții nu prea vorbesc mai ales cu cei de la mine din clasa sau din alte zone, in cercul meu de prieteni sunt numai fete. După părerea mea eu zic ca arat bine, imi place sa ma imbrac asortat, nu exagerez cu machiajul. Sper ca poți ajuta!
Sa ști ca ai dreptate între un fell. Nu știu cum ar trebui sa ma holbez si daca o fac poate crede ca sunt o,, lesinata,, sau cineva foarte ușoară. Eu chiar nu sunt asa, imi erusine sa ma tot uit la cineva.
Ii arunci o privire, doua, cat sa isi dea seama ca esti cat de cat interesata de el si ca are o sansa cu tine! Bafta! Si nu, nu va considera ca esti o "lesinata" sau o "fata usoara". E cale lunga de la o simpla privire si pana la a fi "in limba dupa cineva" (scuzati expresia)
Nu stiu de ce ai nevoie urgenta de un iubit. Asteapta si va veni, esti inca micuta.
Nici nu trebuie sa iti placa tot felul de baieti! Ce asteptari ai de la un baiat? Categoric daca incepi sa "te holbezi" cum am mai citit pe aici ai putea avea ocazia sa ai un iubit, dar mai mult ca sigur nu o sa fii foarte incantata de el Din punctul meu de vedere e gresita ideea ca ar trebui sa faci tu ceva anume, gen sa te holbezi sau mai stiu eu ce tampenie. ce trebuie sa stii este ca nu ai tu ceva gresit, nu esti vinovata de nimic. Ai macar un baiat de care iti place? Daca nu exista un baiat pe care sa il placi inseamna ca trebuie sa mai astepti putin. In principiu totul depinde de cata "disponibilitate" arati tu. Daca nu pari disponibila nu se vor incumeta prea multi sa te abordeze. Daca spui ca esti si selectiva...si probabil nici prea abordabila ( nu intelege gresit, nu trebuie sa pari prea abordabila, cumva fetele au inceput sa fie prea abordabile). Cand gasesti un baiat care sa iti placa doar incearca sa te porti natural cu el. Nu trebuie sa faci nimic special..fi tu insati si vorbeste cu el. Pe termen scurt poate sa mearga si daca te holbezi la cineva, dar tot asa poate sa mearga si daca te duci si il saruti.din punctul meu de vedere e o tampenie sa faci ceva ca sa atragi atentia. trebuie sa faci fix ceea ce simti..nu sa faci ceva doar de dragul de a atrage atentia.eu spre exemplu cand se uita cineva la mine..am un sentiment nasol..si nu ma gandesc ca ma place. ci doar cum sa ies din raza ei viziuala si gandesc " ce naiba o vrea si nebuna aia "
misauratcuviata întreabă: