anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heii big grin. Nu mai pot sa bag in lista de mess big grin. Si cand imi da cineva Add nu imi apare online, ci ca si cum l-as fi sters din lista :s. Cand dau sa vb cu el imi apare Add si Ignore. Tin sa precizez ca am doar 300 si ceva straight face.

6 răspunsuri:
| INSOLINYO a răspuns:

Probabil ai bagat prea mulţi în listă, aşteaptă minim 24h de la primele erori iar atunci ar trebui să-şi revină dacă ai problema pe care am priceput-o eu.

Succes!

| PufoseniePufoasa a răspuns (pentru INSOLINYO):

Faza e ca asta e de vreo 2-3 saptamani big grin

| INSOLINYO a răspuns (pentru PufoseniePufoasa):

O. Foarte naşpa. eu am întâlnit o problemă asemănătoare, şi în minim 24h puteam să adaug din nou persoane în listă. happy.
Totuşi, fă-i un printscreen la ce-ţi scrie atunci când adaugi orice id în listă, nu că mă pricep de minune dar doar aşa pentru informare, poate găsesc ceva pe google happy

There was an error in the server while trying to add a contact. pleaase try again

There was an error in the server while trying to add a contact. please try again

| INSOLINYO a răspuns (pentru PufoseniePufoasa):

Păi, poţi să reinstalezi messengerul şi să încerci din nou. dacă nu merge, pe un site scrie să aştepţi 3 zile fără să mai te mai adauge nimeni în listă sau să adaugi tu. Eu, tot problema asta am avut-o şi la fiecare 24h puteam adăuga încă 7-8 id-uri în listă.
Îţi urez succes!

P.S: Scuze că răspund greu, se actualizează răspunsurile foarte greu.